Resetter, airbag, BMW | Airbagin nollaaja
Skandinaviernes netbutik! Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3-afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer!
 • Resetter, airbag, BMW | Airbagin nollaaja
 • Resetter, airbag, BMW | Airbagin nollaaja
 • Resetter, airbag, BMW | Airbagin nollaaja

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Jonny L.
  Jonny L. (2017-10-11)
 • Produkt billede fra Jyrki H.
  Jyrki H. (2017-01-18)
 • Produkt billede fra Jyrki H.
  Jyrki H. (2017-01-18)
 • Produkt billede fra Artil S.
  Artil S. (2015-01-28)
 • Produkt billede fra Artil S.
  Artil S. (2015-01-28)

Kunde videoer

4/5 Toimii, mutta saattaa antaa vikakoodin uudestaan ja vikavalo syttyy uudelleen. Tällöin kannattaa hommata airbagin ohitusvastus.
- Tornio, Finland - ()
4/5 Halvan oloinen mutta toimiva laite. Teki mitä lupasi ja haukkui hintansa heti ekalla käyttö kerralla. Turvatyynyn valo paloi penkkien vaihdon takia, mutta nollaantui laitteella helposti. Ohjeet olivat aika surkeat, mutta itse opiskelemalla käyttö onnistui.
- Rusko, Finland - ()
5/5 Laite suoritti tehtävänsä e46 -99 kanssa. Ainoa pieni haitta oli, ettei laite löytänyt yhteyttä tavallisen portin kautta ratin alta. Nollaus onnistui kuitenkin moitteetta moottoritilan kautta. Hintalaatu-suhde on hyvä!
- Pyhäjoki, Finland - ()
5/5 Helppokäyttöinen ja nopea laite. Nollasi airbagin valon ongelmitta ennen katsastusta. Hinta voisi olla hieman halvempi koska laitteella ei ole muuta käyttöä.
- Hammaslahti, Finland - ()
5/5 Hyvin hoiti airbagin vikakoodit pois vm-2003 BMW 318:sta. Ohjeet olivat riittävät ja laite oli selkeä käyttää. Nyt ei tarvitse enää käydä kalliilla nollailemassa vikakoodeja huollossa ja nykyisenkin vian sai paikallistettua ja korjattua tunnissa.

Yksi tähti pois kun toimitus hieman venyi, mutta isot kiitokse E-villen asiakaspalvelulle mallikkaasta asian hoidosta!!!
- Ainastalo, Finland - ()
4/5 Vähän rimpulan oloinen tuote, mutta toimii kuten pitääkin ja katsastukseen sai turvatyynyn valon näppärästi nollattua ja katsuri oli tyytyväinen, kuten minäkin. Hintaisekseen oikein hyvä tuote, ja YouTubesta löytyi ohje miten laitetta käytetään.
- Turku, Finland - ()

Resetter, airbag, BMW

Airbagin nollaaja

★★★★★
★★★★★
53 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:
NOTE.Dette produkt ordrebehandling er 3-4 dage.
 
Generelt:
Simple airbags haletudse / scanner, der angiver en LED-display bil air-bag fejl kode og lysten til at nulstille den. Enheden virker på alle BMW-modeller med OBD2 stik eller BMW 20-polet stik.
Inkluderet i pakken: airbags fejlkode læser / nollaaja, OBD2 kabel, 20-pin adapter, beskyttende etui, brugsanvisning (FAG)
Forsendelse og betaling:

Produkt ordre vil blive leveret, når fakturaen er betalt.

Levering i omkring en uge.

Garanti:

Produktet har en seks-måneders garanti.

Forsendelse ordninger:

Produktet vil blive sendt i Hong Kong lager.

 

 


Garanti:

1 år

Lignende produkter

Products you might be interested in: