mini bluetooth

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra OldBoy40
    OldBoy40 (2015-04-30)
  • Produkt billede fra Sami T.
    Sami T. (2014-03-16)
  • Produkt billede fra Nipe_Di
    Nipe_Di (2014-02-09)

Kunde videoer

4/5 Toiminut hyvin Peugeot 407 dieselin kanssa Windows koneella ja Windows puhelimella, kunhan löytää sopivan ohjelman. Ford Focuksen kanssa en ole saanut toimimaan.
- Keuruu, Finland - ()
5/5 Erinomainen laite; toiminut vuosikaudet loistavasti; ei ole havaittavia puutteita, eikä esim. liitettävyysongelmia ole ilmennyt. Korkeahkoa rakennetta on hieman varottava, jos käytetään koetaulunpohjassa olevassa OBD-liittimessä ajon aikana.
- Joensuu, Finland - ()
3/5 Toimi niinkuin sovittiin. Kätevä pieni pakkaus. Yhteys Bluetoothin kautta onnistui näppärästi. Itse käytin Mondeon (yllätys) moottori vikavalon poistamiseen. Lisämausteena muut arvot tulivat esille esim. moottorin lämpötila, kierrokset jne. Torgue sovellus toimi hyvin laitteen kanssa. Sovellus maksoi muutaman euron sovellus kaupasta.
- Vuorela, Finland - ()
4/5 On hyvä vikakoodien lukulaite, jolla voi lukea useimpia bensiiniautojen vikakoodeja. Varmuudella toimii kaikissa 2003 uudemmissa autoissa. Tuote on oikein laadukas ja kestävä. Anna pojalle mahdollisesti lahjaksi kun laittaa muutaman vuoden sisällä auton. Eli kestää isältä pojalle.
- Kuusamo, Finland - ()
3/5 Kyllä tällä vikakoodit koneesta lukee, mutta, mutta nykyisin autoista pitää voida lukea ja kuitata paljon muutakin, tuo moottorin ohjaus on vain pieni osa koko systeemiä. Yleensä homma on kiinni sopivasta ohjelmasta, toisinaan myös autonvalmistajan käyttämästä protokollasta (esim 90-luvun Crysler, Mitsubishi) Moottorin vikakoodien lukuun ihan ok.
- Asikkala, Finland - ()
4/5 Tätä olen voinut ja tarvinnut käyttää vain pari kertaa ja molemmilla kerroilla se on näyttänyt koodit ja olen saanut asiani ja autoni laitettua kuntoon.Lyhyesti sanoen asiansa ajava laite.
- Loimaa, Finland - ()

mini bluetooth

★★★★★
★★★★★
40 Anmeldelser


Garanti:

6 måneder

Lignende produkter

Products you might be interested in: