Anycubic I3 Mega S 3D-tulostin
 • Anycubic I3 Mega S 3D-tulostin
 • Anycubic I3 Mega S 3D-tulostin
 • Anycubic I3 Mega S 3D-tulostin
 • Anycubic I3 Mega S 3D-tulostin
 • Anycubic I3 Mega S 3D-tulostin
 • Anycubic I3 Mega S 3D-tulostin

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Petri O.
  Petri O. (2019-10-31)
 • Produkt billede fra Petri O.
  Petri O. (2019-10-24)
 • Produkt billede fra Petri O.
  Petri O. (2019-10-24)
 • Produkt billede fra Jesse T.
  Jesse T. (2019-07-06)
 • Produkt billede fra Miikka R.
  Miikka R. (2019-04-09)
 • Produkt billede fra Miikka R.
  Miikka R. (2019-04-09)
 • Produkt billede fra Petri P.
  Petri P. (2019-03-29)

Kunde videoer

4/5 Olen käyttänyt tuotetta varaosien ja prototyypien tulostukseen. Itse tulostin on aika laadukas. Tulostuspöydästä on kolmen aktiivisen tulostus päivän jälkeen alkanut irrota pinnoitetta, mutta toisaalta se ei haittaa, kun olen ajatellut sen vaihtaa pelkkään lasipintaan. Toinen mikä häiritsee on, että jos USB:n kautta aloittaa tulostuksen, se ei mene minnekkään muistiin tulostimelle, vaan tulostus pysähtyy jos koneen laittaa esim. lepotilaan.
- Iisalmi, Finland - ()
4/5 Hei!

Olen vasta tämän tuotteen kanssa kokeiluasteella. Sinänsä ihan mielenkiintoinen ja minulle käyttökelpoinen tuote. Jämäkkä ja tukevan tuntuinen. Hinta- laatusuhteesta en osaa vielä sanoa onko kohdallaan.

Terveisin

Anneli,
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Erittäin helppo plug and play laite.

Ohjekirjaa kun lukee ja tekee kaiken ohjeiden mukaan niin pääsee tunnissa jo ensimmäistä koe tulostusta tekemään joka löytyy laitteen mukana tulevalta sd kortilta.

Käyttöliittymä on simppeli ja hyvä.

Ajureiden kanssa ei ollut ongelmaa.

Laite on ollut 4pv käytössä ja jokapäivä on 8h tulosteltu ilman minkäänlaisia ongelmia.

Miinuspuolia ei juurikaan ole, mutta jos väkisin niitä pitää etsiä niin kova ääninen/helposti resonoi runko ja filmentin pidike on tiellä ja tuntuu kuin kone väkisin yrittäisi vetää filmenttiä sisälleen koska pidike on tasainen eikä pyöreä. Tähän toki löytää netistä suoraan tulostettavan pyöreän kappaleen niin sekin ongelma korjaantuu.

Mukanatulee varaosia ja laadukkaita työkaluja jotka yllätti.

5/5 laite
- Tikkakoski, Finland - ()
4/5 Ensimmäinen 3D-tulostin jota olen kokeillut, eli verrokkeja ei ole, mutta käyttöönotto helppoa ja pienen säätämisen jälkeen saa varsin hyvää jälkeä.
- Nummenkylä, Finland - ()
4/5 Laite on helppo kasata, 8 ruuvia paikoilleen sekä pedin kalibrointi ja se on siinä. Anycubicin nettisivuilta ja ohjekirjasta löytyy ohjeita ja apua. Käyttö on helppoa mutta slicer ohjelmisto vaatii hieman perehtymistä jos haluaa tulosteiden laatua lisätä, google on hyvä kaveri asetuksia säätäessä.

Tulostimen mukana tuli valkoista pla-filamenttia noin kilon rulla, jolla pääsee hyvin alkuun. Mukana tuli myös kaikki työkalut ja avaimet jolla vekottimen saa kasaan sekä muutamat pihdit, varaosia ja metallilasta käyttöä varten. Ultrabase peti tuntuu toimivan todella hyvin, tuloste tarttuu pintaan ja irtoaa helposti kunhan malttaa odottaa hieman että peti jäähtyy.

Äänitaso on tulostaessa on melko kova, ei kuitenkaan pahimmasta päästä. Hieman diy-henkeä- ja taas kerran googlea käyttämällä koneen saa todella hiljaiseksi päivittämällä mm.tuulettimet ja askelmoottorin ajurit.

Tuotetta voin suositella aloittelijalle sekä jo asiaan perehtyneellekkin, tulosteen laatu on parhaimmillaan todella hyvä ja kone on jämäkkä ja toimiva.
- Kuhmo, Finland - ()
5/5 Laitteen käyttöönotto oli todella helppoa. Muutamalla ruuvilla osat kiinni ja sen jälkeen manuaalista seuraamalla perus säätöjen tekeminen. Itsellä kesti alle puoli tuntia ja ensinmäinen tuloste oli valmistumassa. Ainoa miinus oli ajurin puuttuminen muistikortilta, se tosin löytyi samantien netistä kun laittoi googleen ajurin nimen. Laitteella tehty nyt osia droneen sekä muihin harrastusvälineisiin. tulosteen laatu on omasta mielestä hyvä. Suurin opettelu onkin oppia käyttämään slicer ohjelmaa. Kaikenkaikkiaan loisto hankinta!
- Tuusula, Finland - ()

Anycubic I3 Mega S 3D-tulostin

★★★★★
★★★★★
6 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:
OBS! Produktet er i forsalg, vær opmærksom på usædvanlig leveringstid.


Garanti:

1 år

Lignende produkter

Products you might be interested in: