Creality CR-10 S500 3D-tulostin isolla tulostusalustalla

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Jaakko H.
    Jaakko H. (2019-06-12)
  • Produkt billede fra Tuomas L.
    Tuomas L. (2018-06-29)
  • Produkt billede fra Tuomas L.
    Tuomas L. (2018-06-29)

Kunde videoer

4/5 Kasaaminen oli helppoa, mutta tulostimen koko pääsi yllättämään pakettia hakiessa mahtui se juuri, ja juuri autooni. :D nyt noin 1000H +tulostamista takana, ja hyvin vaikuttaa pelaavan. lasin vaaterointi vällillä kyllästyttää, mutta hoituu toki jo rutiinilla.
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Helppo kasata ja käyttää, asetusten kanssa joutui vähän aikaa raapimaan päätään mutta onnitui kyllä, tekee tarkkaa jälkeä, mutta vaatii tilaa missä sitä käyttää koska on sen verran isokokoinen laite, suosittelen.
- Suolahti, Finland - ()
5/5 Tulipa nopeasti, ei ehtinyt edes Matkahuollon seuranta näyttämään kun olikin jo noudettavissa, kasaukseen meni 30 min ja nyt ekat testiajot menossa, suosittelen! Ja muistakaa... tämä vie tilaa rajusti pöydällä ????
- Söderkulla, Finland - ()
5/5 Yllätyin todenteolla Out of the box laatuun. Kasaamiseen meni n. 30min ja kalibrointiin ehkä vartti. Mukavaa että mukana tulee valkoinen filamenttirulla, vaikkakin vain 200g, mutta kuitenkin saa printterin toimintaan. Ainoa miinus mikä tulee mieleen on ulkomitat. Tätä tulostinta hommattaessa TÄYTYY ottaa huomioon, että mihin hemmettiin aiot tulostimen sijoittaa. Syvyyssuunnassa tämä Monsteri näes syö metrin verran tilaa, ottaen huomioon tulostus pedin vaatimat äärimitat.
- Helsinki, Finland - ()

Creality CR-10 S500 3D-tulostin isolla tulostusalustalla

★★★★★
★★★★★
4 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:
OBS! Produktet er i forsalg, vær opmærksom på usædvanlig leveringstid.


Garanti:

1 år

Lignende produkter

Products you might be interested in: