4/5 Tosi hyvät kuoret. Ei haittaa vaikka puhelin tipahtaisi kun kuoret pelastaa. Tosin tuo kellosysteemi ei aina toimi. Myös power nappulan ja volumenappuloiden läpät katkesivat todella helposti, mutta se ei haitannut. Hyvä hinta-laatusuhde silti. Kannattaa ostaa puhelimen kanssa!
- Puolanka, Finland - ()
5/5 Hyvin on toiminut ja tekee ihan tehtävänsä. Suojannut erittäin hyvin varsinkin kun lapsiperheessä olevana puhelin on välillä aina vaarassa hajota :)
- Vantaa, Finland - ()
3/5 Halppis materiaaliahan toi kotelo on. kerran ku vähäki osuu johonkin niin se on halki. muovi on kovaa. en suosittele. ei ole magneettia, LÄPPÄ ON KOKOAJAN AUKI. jättäkää ostamatta puhelin ja kuori
- Jokipii, Finland - ()
5/5 Tuote on juurikin sitä mitä luvattiin.

Hienosti on toiminut ja yllättävän jämäkkää tekoa sekä mukavan tuntunen käsissä. Eli ole liukas ja puhelin pysyy hanskassa paremmin kotelon kanssa, kuin ilman koteloa!

Ei todellakaan ole pahan hintanen laatuun nähden..
- Anjalankoski, Finland - ()
3/5 Suojakuori ei pysy kiinni muutaman käyttökerran jälkeen , kun ei ole mitään lukitusta. Kello olis huippu kun laittaa suojakuoren kiinni tulee näkyviin. Suosittelen varauksella .

Itse en ostaisi toista samanlaista
- Niittylahti, Finland - ()
3/5 En oikein tuosta kellojutusta tykkää puhelimen kansissa. Esim jos kuuntelee youtubea puhelimella ja laittaa puhelimen kannet kiinni, puhelinkin menee samalla kiinni, joten olen joutunut kuuntelemaan musiikkia puhelimen näyttö alaspäin.
- Lappeenranta, Finland - ()

★★★★★
★★★★★
14 Anmeldelser


69 DKK Inkl moms 25%
Norm. 99
Mængde  Læg i vogn

Lagersaldo på det finske lager 3 Stk.
Leverings tid 3-5 dage.

Næste afsendelse 10 timer 40 min og 00 s

Lignende produkter

Products you might be interested in: