Ctrl-Alt-Del kopper | Funny retter
Skandinaviernes netbutik! Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3-afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer!

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Vili N.
    Vili N. (2017-10-07)
  • Produkt billede fra RE1MA
    RE1MA (2016-12-25)
  • Produkt billede fra RE1MA
    RE1MA (2016-12-25)

Kunde videoer

4/5 Olisi pitäny lukea arvostelut :) Muoviahan nää on, ihmetyttikin tuo kiinan varaston alehinta... Tosiaan ei ihan 100% uutta vastaavassa kunnossa, eli pienen pientä naarmua, mutta joo, nää on pöydälle, naposteltaville tarpeen mukaan, pähkinää tms... Ja eipä noita niin läheltä katso että näkis jos jotain pientä naarmua... lisäksi jokaisessa kyllä aika näkyvä "valujälki" tai jokin "piste" keskellä kuppoa tekstin lähellä... Eipä näy niin kauas että haittais, ja pohjapuolellahan se on sitten ku käyttää... Mutta "ATK" aiheinen kiva koriste... Kipot tulivat väärää järjestykseen pakattuna, oli kova työ setviä miten saan ne oikein. Otin viimeisen kipon ja työnsin muita eteenpäin, sitten laitoin sen ekaksi.. noh, sitten oli taas väärin. Tovin tätä tein kunnes tajusin että pitääkin ottaa KESKIMMÄINEN kippo pois ja laittaa se reunalle.
- Turku, Finland - ()
4/5 Koristeena pääsääntöisesti. Coolit kipot vaikka työpisteen pöydällä. Ainoana miinuspuolena sanoisin tuon että alt del ja ctrl tekstit on kupin pohjassa, ei näy jos kuppiin laittaa esim. pähkinöitä. Koristeena jees!
- Oulu, Finland - ()
3/5 ihan jees mut vähän lelut ja oli likaset sekä muutamaa virhettä siellä sun täällä sekä alusta on erittäin epätasanen että heiluu kokoajan mutta ihan hieno koristeena tai siien tarkotukseen.
- Alajärvi, Finland - ()
5/5 Yllättävän laadukkaan tuntuiset hauskat astiat tietokoneihmiselle. Pesty jo astianpesukoneessakin, eivät muuttuneet rusinoiksi, kuten smootie-pullot.
- Riihimäki, Finland - ()
3/5 Lapsen pienille synttäritarjoiluille juuri sopiva. Mahtuu hyvin pähkinät ja muut pienet maistiaiset. Tukevan oloista muovia. Meidän "esiteineille" sopivat tuotteet.
- Akaa, Finland - ()
3/5 Astiat ovat hauskat ja varmasti huomiota herättävät. Kuitenkin hinta-laatu ei täysin täsmää. Näyttävät kuvassa paremmalle kuin luonnossa.

Muovi astioitten materiaalina ei ehkä kaikkein paras.
- Oulu, Finland - ()

Ctrl-Alt-Del kopper

Funny retter

★★★★★
★★★★★
13 Anmeldelser

Generelt:

Ctrl-Alt-Del for at underholde og redskaber er ideelle, for eksempel stuen på bordet. Er fremragende for eksempel, serveringsfade sipseille og grove. Ser godt ud, når de ikke skal käyössä. Inkluderer en serveringsfad.

 

Tekniske specifikationer:

- Sort
- 3 beholder og serveringsfad
- Størrelse 80x80x61mm

 

Forsendelse og betaling:

Produktet er leveret, når fakturaen er betalt.
Levering i 1-2 uger.

 

Garanti:

Produktet har en års garanti.


59 DKK Inkl moms 25%
Norm. 99
Farve
Mængde  Læg i vogn

Lagersaldo på det finske lager 1 Stk.
Leverings tid 3-5 dage.

Næste afsendelse 4 timer 32 min og 00 s

Lignende produkter

Products you might be interested in: