Ctrl-Alt-Del kopper | Funny retter
Skandinaviernes netbutik! Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3-afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer!

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra RE1MA
    RE1MA (2016-12-25)
  • Produkt billede fra RE1MA
    RE1MA (2016-12-25)

Kunde videoer

4/5 Koristeena pääsääntöisesti. Coolit kipot vaikka työpisteen pöydällä. Ainoana miinuspuolena sanoisin tuon että alt del ja ctrl tekstit on kupin pohjassa, ei näy jos kuppiin laittaa esim. pähkinöitä. Koristeena jees!
- Oulu, Finland - ()
5/5 Yllättävän laadukkaan tuntuiset hauskat astiat tietokoneihmiselle. Pesty jo astianpesukoneessakin, eivät muuttuneet rusinoiksi, kuten smootie-pullot.
- Riihimäki, Finland - ()
3/5 Lapsen pienille synttäritarjoiluille juuri sopiva. Mahtuu hyvin pähkinät ja muut pienet maistiaiset. Tukevan oloista muovia. Meidän "esiteineille" sopivat tuotteet.
- Akaa, Finland - ()
3/5 Astiat ovat hauskat ja varmasti huomiota herättävät. Kuitenkin hinta-laatu ei täysin täsmää. Näyttävät kuvassa paremmalle kuin luonnossa.

Muovi astioitten materiaalina ei ehkä kaikkein paras.
- Oulu, Finland - ()
2/5 Vastasi odotusta, hinta-laatu suhde ookoo. Ostasin uudelleenkin.Vastasi odotusta, hinta-laatu suhde ookoo. Ostasin uudelleenkin.Vastasi odotusta, hinta-laatu suhde ookoo. Ostasin uudelleenkin.Vastasi odotusta, hinta-laatu suhde ookoo. Ostasin uudelleenkin.
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Tuotetta on kätevä käyttää esim. pienten kasvien kasviruukkuna, tukevan laatuisia ovat mutta ei niin käytännöllisiä syömistarkoitukseen pienen kokonsa ja neliskanttisen muotoilunsa ansiosta.
- Kokkola, Finland - ()

Ctrl-Alt-Del kopper

Funny retter

★★★★★
★★★★★
11 Anmeldelser

Generelt:

Ctrl-Alt-Del for at underholde og redskaber er ideelle, for eksempel stuen på bordet. Er fremragende for eksempel, serveringsfade sipseille og grove. Ser godt ud, når de ikke skal käyössä. Inkluderer en serveringsfad.

 

Tekniske specifikationer:

- Sort
- 3 beholder og serveringsfad
- Størrelse 80x80x61mm

 

Forsendelse og betaling:

Produktet er leveret, når fakturaen er betalt.
Levering i 1-2 uger.

 

Garanti:

Produktet har en års garanti.


74 DKK Info om moms
Norm. 134
Farve
Mængde  Læg i vogn
- Varen er på lager!
- Næste afsendelse h timer i min og 00 s
- Levering: 1-3 uger

Lignende produkter