Ctrl-Alt-Del kopper | Funny retter
Skandinaviernes netbutik! Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3-afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer!

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Vili N.
    Vili N. (2017-10-07)
  • Produkt billede fra RE1MA
    RE1MA (2016-12-25)
  • Produkt billede fra RE1MA
    RE1MA (2016-12-25)

Kunde videoer

4/5 Koristeena pääsääntöisesti. Coolit kipot vaikka työpisteen pöydällä. Ainoana miinuspuolena sanoisin tuon että alt del ja ctrl tekstit on kupin pohjassa, ei näy jos kuppiin laittaa esim. pähkinöitä. Koristeena jees!
- Oulu, Finland - ()
5/5 Yllättävän laadukkaan tuntuiset hauskat astiat tietokoneihmiselle. Pesty jo astianpesukoneessakin, eivät muuttuneet rusinoiksi, kuten smootie-pullot.
- Riihimäki, Finland - ()
3/5 ihan jees mut vähän lelut ja oli likaset sekä muutamaa virhettä siellä sun täällä sekä alusta on erittäin epätasanen että heiluu kokoajan mutta ihan hieno koristeena tai siien tarkotukseen.
- Alajärvi, Finland - ()
3/5 Lapsen pienille synttäritarjoiluille juuri sopiva. Mahtuu hyvin pähkinät ja muut pienet maistiaiset. Tukevan oloista muovia. Meidän "esiteineille" sopivat tuotteet.
- Akaa, Finland - ()
3/5 Astiat ovat hauskat ja varmasti huomiota herättävät. Kuitenkin hinta-laatu ei täysin täsmää. Näyttävät kuvassa paremmalle kuin luonnossa.

Muovi astioitten materiaalina ei ehkä kaikkein paras.
- Oulu, Finland - ()
2/5 Vastasi odotusta, hinta-laatu suhde ookoo. Ostasin uudelleenkin.Vastasi odotusta, hinta-laatu suhde ookoo. Ostasin uudelleenkin.Vastasi odotusta, hinta-laatu suhde ookoo. Ostasin uudelleenkin.Vastasi odotusta, hinta-laatu suhde ookoo. Ostasin uudelleenkin.
- Lappeenranta, Finland - ()

Ctrl-Alt-Del kopper

Funny retter

★★★★★
★★★★★
12 Anmeldelser

Generelt:

Ctrl-Alt-Del for at underholde og redskaber er ideelle, for eksempel stuen på bordet. Er fremragende for eksempel, serveringsfade sipseille og grove. Ser godt ud, når de ikke skal käyössä. Inkluderer en serveringsfad.

 

Tekniske specifikationer:

- Sort
- 3 beholder og serveringsfad
- Størrelse 80x80x61mm

 

Forsendelse og betaling:

Produktet er leveret, når fakturaen er betalt.
Levering i 1-2 uger.

 

Garanti:

Produktet har en års garanti.


74 DKK Info om moms
Norm. 134
Farve
Mængde  Læg i vogn
- Varen er på lager! 1 Stk.
- Levering: 1-3 uger

Lignende produkter