Uni-T 120A Minikokoinen yleismittari
  • Uni-T 120A Minikokoinen yleismittari
  • Uni-T 120A Minikokoinen yleismittari

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra MVa
    MVa (2017-04-21)

5/5 On aina mukana auton hanskalokerossa,tarpeeksi pieni,laatu hintaansa nähden hyvä,mittaustarkkuus riittävä caravaanarille,kerrassaan mainio kapine!
- Rautalampi, Finland - ()
4/5 Näppärä laite kotikäyttöön, tällä mittaa kodin kaikki paristot ja akut helposti. Toiminut tähän saakka moitteetomasti. Hinta/laatu suhde sopiva. En suosittele ulkokäyttöön.
- Outokumpu, Finland - ()
4/5 Yllättävän hyvä käyttää, laadukas tuntuma! Pieni ja näppärä "tilapäistöihin". Säilytyskotelokin on "ei ihan huono". Hiukan nuo varsin ohuet ja kiinteät mittajohtimet arveluttaa - epäilen niiden kovassa käytössä murtuvan juuresta ennen pitkää. Mittapäät ovat nekin luonnollisesti normaalia pienemmät.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Näppärä pieni mittari, joka kulkee vaikka taskussa, etkä tarvitse virran mittausta. Helppokäyttöinen, automaattinen. Hyvä muovinen suojakotelo, jossa näytön kohdalla läpinäkyvä ikkuna.
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 Toistaiseksi vain paristojen jännitteen mittaukseen.

Mittari on sopivan kokoinen kulkee mukana hyvin esim taskussa.

Scaalat mittauksiin ovat riittävät.

Tässä on "halvalla" hyvä ja hieno mittari!

Suosittelen.
- Hämeenkyrö, Finland - ()
5/5 Toimii miten pitääkin. Helppo käyttää, ja antaa tarkkoja tuloksia. Ei ole vertailukohdetta, mutta Youtubessa yms kansa on testannut ja aivan yhtä tarkka mitä paljon kalliimmat mittarit. Kätevän pieni kokoinen, ja mukana näppärä säilytyskotelo jossa mahdollista myös käyttää laitetta sen ollessa kotelossa.
- Kerava, Finland - ()

Uni-T 120A Minikokoinen yleismittari

★★★★★
★★★★★
8 Anmeldelser


Garanti:

6 måneder

Lignende produkter

Products you might be interested in: