Vpecker E4 OBD2-järjestelmätesteri Android-Bluetooth

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Jukka A.
  Jukka A. (2018-11-29)
 • Produkt billede fra Jukka A.
  Jukka A. (2018-11-29)
 • Produkt billede fra Aki H.
  Aki H. (2018-11-02)
 • Produkt billede fra Coolis oy J.
  Coolis oy J. (2018-02-28)

4/5 Toistaiseksi vaan käytetty fordiin, mutta entisenä ford asentajana huomasin että laitteella pääsee tekemään kaikki samat asiat mitä merkkitesterilläkin.

Todella laajat ohjelmistot ja helppo käyttää.

Suosittelen.
- Laitila, Finland - ()
4/5 Mäppärästi toimii ja laaja ohjelmisto. Joitain kertoja on ohjelmistopäivitys täkkinyt niin, että on joutunut asentamaan alusta asti uudestaan koko hoidon, mutta muuten kyllä ihan hyvää laatua. Hakkaa monet kalliimatkin laitteet!
- Halosenniemi, Finland - ()
3/5 Suomenkielinen käännös softasta on melko vaatimaton. Toisaalta myös hauska. Ohjelma kertoi minulle , että testataan: ylikonstaapeli, etuistuimen takana. :)

Samoin yes/no on käännetty: joo/ei.
- Kyynämöinen, Finland - ()
3/5 Lyhyen kokeilun jälkeen voin todeta muutamat asiat.

-Sovellus on käyttökelpoinen mutta takkuilee myös paljon. Ehkä paranee päivitysten myötä.

-Ei päässyt 01 renault clioon sisään, ei saa yhteyttä ecuun.

-E46 bmwstä (99) sain luettua koodit ja nollattua, mitään muuta en oikein saanut tehtyä. Liekö osaamattomuutta.

Tällä hetkellä ei ole hintansa arvoinen omasta mielestä, tulevaisuudessa saattaa olla kun softa saadaan kuntoon. Saisihan sitä halvemmallakin vekottimella luettua ja nollattua koodit.
- Ulvila, Finland - ()
4/5 Käytin 220C 02 vuosimallin meseen ja hintaan nähden olen oikein tyytyväinen. srs valon sain pois palamasta ja huoltovälin nollauskin sujui äkkinäiseltä melko helposti. Tämä on ensimmäinen testerini, mutta mielestäni on hyvinkin hintansa väärtti laite. Ainut mitä kaipaan on vikakoodeille selvempää suomennosta. Avainta en ole saanut tai osannut koodata kun jostain syystä ei hetken päästä vikaakodien nollauksen jälkeen enää tunnista avainta. Tämä ongelma oli jo ennen testerin käyttöäkin joten on vain plussaa että edes hetkeksi on avainkin toiminut normaalisti. Voin suositella ainakin harrastelija käyttöön. Uskon että on huomattavasti parempi sijoitus kuin halvimmat versiot jos haluaa itse selviytyä remonteista kotipajassa mahdollisimman pitkälle.
- Viitasaari, Finland - ()
4/5 Toistaiseksi kaikki on saanut tehtyä mitä on yrittänytkin audiin tuli kokeiltua vika löytys ja nollaukset onnistu daewoossa toimi myös tyhjäkäyntitunnistimen häiriö ja nollaus , on siin kaikenlaisia toimintoja saas nähdä mitä kaikkea sillä saa aikaiseksi. alussa oli hieman ihmettelyä miten kaikki mahtaa onnistua.
- Kaarina, Finland - ()

Vpecker E4 OBD2-järjestelmätesteri Android-Bluetooth

★★★★★
★★★★★
15 Anmeldelser


Garanti:

1 år

1999 DKK Inkl moms 25%
Mængde  Læg i vogn

Lagersaldo på det finske lager Over 5 Stk.
Leverings tid 3-5 dage.

Lignende produkter

Products you might be interested in: