Vpecker E4 OBD2-järjestelmätesteri Android-Bluetooth

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Janne K.
  Janne K. (2019-09-09)
 • Produkt billede fra Lauri N.
  Lauri N. (2019-09-04)
 • Produkt billede fra Jukka A.
  Jukka A. (2018-11-29)
 • Produkt billede fra Jukka A.
  Jukka A. (2018-11-29)
 • Produkt billede fra Aki H.
  Aki H. (2018-11-02)
 • Produkt billede fra Coolis oy J.
  Coolis oy J. (2018-02-28)

5/5 Päivitys tuotti ongelmia mutta löysin ratkaisun. Palaan siihen myöhemmin.

Vehkeestä sen verran että tällä pääsi niin syvälle, että ei näkynyt äijästä kun varpaat paikka paikoin. Toyotoissa; Yaris, Avensis, Verso-S pääsin mm. bensapumppua testaamaan, sähköikkunoita liikuttelemaan. Sähköisiä käsijarruja en ole vielä liikutellut. Niillekin näkyi olevan vaikka mitä "käskyjä". Golf 2003 1.9TDI ei päästänyt kauhian syvälle, jotkut toiminnot pyyteli salasanaa tai jotain ihme koodia. Öljynvaihdon sitten koodasin 7000 kilsan päähän. 2012 vuoden Passattiin en ole vielä vehjettä päässyt tuikkaamaan, kaveri kyllä antoi luvan.

Eri merkkien datakirjaston lataus oli tuskastuttavan hidasta. Testailin monella eri netillä. Eli ongelman/ominaisuus johtuu valmistajan päästä.

Niin, tuo päivitys. Jossain vaiheessa ohjelma ilmoitti että päivitys on saatavilla. Mutta. Ei. Latasi paketin, tosi hitaasti senkin, ja lopuksi ilmoitti että asennus ei onnistunut. Useita kertoja koitin eri tavalla mutta ei. Sitten menin katsomaan tiedostonhallinnasta että olisiko se ladannu päivityspaketin sinne, ***.apk. IDUTEX-kansion ali-ali-alikansiosta se löytyi. Kopioin filun muualle. Poistin koko softan kännykästä, myös kansiot tiedostonhallinnan kautta. Sitten käynnistin ohjelman asennuksen tästä muualle kopioidusta ***.APK tiedostosta ja kas. Ohjelma oli uusin versio. Toivottavasti seuraava versio asentuu ohjelman sisäisesti, ettei taas tarvitse ladata kaikkien valmistajien dataa uudestaan.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Laite ollut nyt pari vuotta ja selvittänyt pari todella hankalaa tilannetta.

Ehdottomasti paras "yleislaite" kun ei muita ole paljon tarjolla :)

Käyttänyt useissa eri auto merkeissa ford, chrysler, toyota, volvo, audi, vw

Todella tyytyväinen, pientä laatu vikaa softassa mutta päivityksiä tullut tasaisesti ja myös eri merkkeihin lisä toimintoja yms. onnistuu ruisku, jarru säädöt, kuittaukset tietenkin yms.
- Lempäälä, Finland - ()
2/5 Ei hintansa arvoinen kapistus.

Volvo V70 mk1 ei saa minkäänlaista yhteyttä vaikka oli tuetuissa autoissa.

Nissan Qashqaista (vm-16) saa luettua ja kuitattua viat, lisäominaisuuksia ei ole testattu.

Seat leonin vikojen luku ja kuittaus toimii myös.

Tähtien määrä tippui aika reilusti tänään. Ilmoitti että sovellus pitäisi päivittää, latasi päivitystä yli tunnin (16Mb tiedosto), aloitti asennuksen ja asennuksen lopuksi tuli ruutu jossa luki että sovellusta ei asennettu.. Yritin mennä katsomaan vpeckerin sivuilta tietoa mutta nettisivulta tulee vastaan 404.. Olikohan sovelluksen käyttö nyt sitten tässä?
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Tuote oli "pienoinen" pettymys, kun ei soveltunut autoon (Jeep grand cherokee, wj) jossa tätä oli tarkoitus käyttää. Seuraavaan Jeep korimalliin kyllä löytyy ohjelmisto, mutta ei WJ malliin. Tuote siis täysin hyödytön minulle, ja palautus ei onnistu koska paketti avattu ja kerran testattu.

Eli kannattaa tarkkaan selvittää mille autolle, ja vuosimallille tämä soveltuu.
- Laitila, Finland - ()
2/5 Volvo V70 MK2 testailuun käytän mutta ei tällä kyllä mitään järkevää saa aikaiseksi kyllä vikakoodit saa nollattua eipä juuri muuta ei voi verrata Volvon Vida testeriin ei auto comiin eikä Bosch testereihin.

Jos seuraavassa päivityksessä olis jotain lisää niin hyvä niin onhan tämä edullinen ja aina mukana siitä

Plussat.

Mutta ei tällaisenaan yksin riitä edes harraste käyttöön ainakaan volvojen osalta.

Tuote on mielestäni keskeneräinen.
- Katajaranta, Finland - ()
3/5 Suomenkielinen käännös softasta on melko vaatimaton. Toisaalta myös hauska. Ohjelma kertoi minulle , että testataan: ylikonstaapeli, etuistuimen takana. :)

Samoin yes/no on käännetty: joo/ei.
- Kyynämöinen, Finland - ()

Vpecker E4 OBD2-järjestelmätesteri Android-Bluetooth

★★★★★
★★★★★
20 Anmeldelser


Garanti:

1 år

1999 DKK Inkl moms 25%
Mængde  Læg i vogn

Leverings tid 3-5 uger

Lignende produkter

Products you might be interested in: