Bluetooth stereokuulokkeet handsfreellä
 • Bluetooth stereokuulokkeet handsfreellä

Fotos taget af kunder
 • Produkt billede fra Harri M.
  Harri M. (2015-05-07)
 • Produkt billede fra Sebamax
  Sebamax (2014-06-26)
 • Produkt billede fra Jani M.
  Jani M. (2014-06-11)
 • Produkt billede fra Jani M.
  Jani M. (2014-06-11)
 • Produkt billede fra Sebamax
  Sebamax (2013-09-26)
 • Produkt billede fra Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2013-05-09)
 • Produkt billede fra Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2012-09-11)

Kunde videoer

5/5 Erinomainen BT laite esim musiikin kuunteluun kuntoilessa ja samalla tulee puhelutkin hoidettua. Tekee juuri sen mitä luvattiinkin. Hyvä akun kesto.
- Nakkila, Finland - ()
4/5 käytössä ollut nyt pari vuotta ja toiminut on. se on pudonnut, kolhiintunut, purettu ihan vaan uteliaisuuttaan muutaman kerran. se on kärsinyt roiskevettä, pakkasta, auringonpaahdetta ja lunta, mutta laite ei ole moksiskaan.

äänenlaatu on tarpeeksi hyvä hintaansa ja akkukestoonsa nähden. mukana tulevat kuulokkeet ovat niin hyvät, kuin mukana tulevat kuulokkeet noin yleensäkin. eli kehnot. se ei minua haittaa koska käytän omia kuulokkeita noin muutenkin.

musiikki alkaa viiveellä ja hyvin pieni osa kappaleen alusta jää pois, mutta muuten kontrollit toimivat moitteetta.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 jag älskar denna, beställde en vit och är jätte nöjd men det hade inte skadat med en kortare sladd till själva hörlurarna, blir jobbigt med mycket sladd på så kort sträcka mellan "halsen" och örat, så nu letar jag bara efter ett sådant par hörlurar sen är jag super nöjd. Det är tom bra ljud i micken när det blåser ute, ingen av dom jag pratat med som har klagat på det iaf.
- Avesta, Sweden - ()
3/5 Diel bluetooth stereokuulokkeet -pakkaus oli postista haettaessa aivan kuin se olisi jäänyt auton alle. Pakkauksen eri tavaraosat olivat sikin sokin kirjekuoren pohjalla eikä mukana ollut minkään valtakunnan ohjetta, vaikka pakkauksessa lukee, että siinä on mukana ohje. Yllättäen kyllä kaikki tavarat olivat ehjiä. Diel bluetooth in käyttöönotto ei ole niitä helpoimpia asioita varsinkin ilman ohjeita. Stereokuulokkeet ovat mielestäni ihan käyttökelpoiset, vaikka niissä ei ole lainkaan bassoa.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Hankin tuotteen kävelylenkkejä silmällä pitäen, juostessa kaulassa heiluva laite hieman häiritsee. Musiikin kuuntelussa laite toimii ihan hyvin, mutta puheluita puhuessa äänenlaatu voisi olla parempi. Ongelma lienee siinä, että mikrofoni jää aika kauas suusta laitteen roikkuessa kaulassa. Vedenpitävyys hieman syö näppäinten käyttömukavuutta, mutta näppäimet toimivat hyvin. Laitteeseen pystyy kytkemään mitkä tahansa kuulokkeet tai normaalilla kuulokeliitännällä varustetut kaiuttimet. Itse olen paljonkin hyödyntänyt laitetta "bluetooth kaiuttimena".
- Hollola, Finland - ()
4/5 Toimii todella hyvin, testattu iphone 4s ja HTC one s kanssa. Jatkuvalla Bluetooth käytöllä akku kestää n.4h
- Ähtäri, Finland - ()

Bluetooth stereokuulokkeet handsfreellä

★★★★★
★★★★★
19 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:

Garanti:

6 måneder

Lignende produkter

Products you might be interested in: