Keyboard Protector | Kings beskyttelsesfilm
Skandinaviernes netbutik! Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3-afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer!
  • Keyboard Protector | Kings beskyttelsesfilm
  • Keyboard Protector | Kings beskyttelsesfilm

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Tuula L.
    Tuula L. (2015-09-04)

4/5 Ulkonäöltään olisin ehkä toivonut sen olevan huomaamattomampi, mutta muuten toki toimii tarkoitukseensa näppäimistön suojaamiseen.
- Raahe, Finland - ()
5/5 Suojakalvo on erittäin kätevä käyttää. Pysyy näppäimistä puhtaan. Hinta on erittäin halpa. Voin suositella sitä erittäin mielelläni muillekin.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Hintaansa nähden ihan ok tuote. Sen käytettävyys nykyläppäreitten kanssa on hieman haastavaa, sillä ainakin mac Book ei sulkeude, vaan jää toimimaan, mikä kuluttaa akun melko nopeasti loppuun. Kalvo täytyy joka kerta irroittaa alustastaan, joten se ei ole aivan suosikkini suojavarusteiden listalla.
- Espoo, Finland - ()
2/5 kalvo on mukavan ohut ja joustava mutta se on valkoinen, eli ei näy läpi näppäimet kuten kuvassa. pitää kurkkia alle että löytää halutun kirjaimen - ei kovin kätevää
- Vantaa, Finland - ()
2/5 Suhteellisen turha, sopii vain vanhoihin kannettaviin ilman numpadia, ja tuoteselosteessa ei mielestäni mainittu että vain kannettaviin, tilasin pöytäkoneen näppistä varten, johon ei sovi, muttei myöskään uuteen kannettavaan..
- Hikiä, Finland - ()
4/5 Näppäimistön suojakalvo on tehokas apu näppäimistöön vahingossa joutuvan nesteen tai esim. ruuan murujen estämisessä.

Kokemusta on oluen kaatumisesta näppäimistön päälle ja tuloksena ei mitään ongelmia: otat vaan kalvon pois ja peset ja kuivaat sen ja laitat takaisin ja homma jatkuu.

Ennen suojakalvoa yksi näppäimistö meni käyttökelvottomaksi vastaavassa vahingossa, näppäimet jumittuivat toimimattomiksi.

Suosittelen kaikille.
- Laukaa, Finland - ()

Keyboard Protector

Kings beskyttelsesfilm

★★★★★
★★★★★
23 Anmeldelser

Produktet kan i øjeblikket ikke bestilles
Se de tilsvarende produkter her
Se produktchefsnyheder her

Du kan også søge produkt her:

Beskyt din bærbare computer tastatur fra spild, snavs, murusilta, ötököiltä og andre fra ting, som du ikke ønsker at ende op på eller under tasterne.

Meget tynd og gennemsigtig - Det synes ikke at skrive

n

Lavet af holdbart og fleksibel, skridsikker polyurethan - Giver en behagelig og holdbar platform for at skrive

n

Vaskbar og let at fjerne

Maskiner i alle størrelser!

n

Detaljer:

n

Materiale: Silicone
Mål: 31,75 cm x 14,6 cm

n

Forsendelse og betaling:

n

- Produktet er leveret efter betalingen er foretaget
- Levering: 1-2 uger
- Produkt vil blive sendt fra vores lager i Hong Kong
-


Garanti:

3 måneder

Lignende produkter

Produkter, som du måske er interesseret i: