Keyboard Protector | Kings beskyttelsesfilm
Skandinaviernes netbutik! Mange gode tilbud med et bredt udvalg i MP3-afspillere, Android-mobiltelefoner og Android-tablets, OBD diagnose og fejlkodelæsere, xenon kits, DV-kameraer og en masse spændende gave ideer!
  • Keyboard Protector | Kings beskyttelsesfilm
  • Keyboard Protector | Kings beskyttelsesfilm

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Tuula L.
    Tuula L. (2015-09-04)

5/5 Suojakalvo on erittäin kätevä käyttää. Pysyy näppäimistä puhtaan. Hinta on erittäin halpa. Voin suositella sitä erittäin mielelläni muillekin.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Näppäimistön suojakalvo on tehokas apu näppäimistöön vahingossa joutuvan nesteen tai esim. ruuan murujen estämisessä.

Kokemusta on oluen kaatumisesta näppäimistön päälle ja tuloksena ei mitään ongelmia: otat vaan kalvon pois ja peset ja kuivaat sen ja laitat takaisin ja homma jatkuu.

Ennen suojakalvoa yksi näppäimistö meni käyttökelvottomaksi vastaavassa vahingossa, näppäimet jumittuivat toimimattomiksi.

Suosittelen kaikille.
- Laukaa, Finland - ()
2/5 Suhteellisen turha, sopii vain vanhoihin kannettaviin ilman numpadia, ja tuoteselosteessa ei mielestäni mainittu että vain kannettaviin, tilasin pöytäkoneen näppistä varten, johon ei sovi, muttei myöskään uuteen kannettavaan..
- Hikiä, Finland - ()
4/5 Suojaa näppäimistön niinkuin on tarkoituskin. Minkäänlaista pesua se ei tosin kestä, silloin siitä häviää se pieni tahmeus, joka pitää sen paikallaan. Muuten OK.
- Gammelby, Finland - ()
3/5 Tuote toimi hyvin tarkoituksessa johon se on tehty, eli pysyy leivänmurut poissa näppäimistöstä:) Jossain vaiheessa ei enää pysynyt niin hyvin paikoillaan. Hinta-laatusuhde kohdallaan.
- Pyhäkumpu, Finland - ()
3/5 Aivan liian pieni minun läppärin näytölle.Numerot ja merkit oikealla puolella jäävät peittymättä ja tuote on liian himmeä käyttöön.Arvelin tilatessani,että on täysin kirkas ja saa hyvin paikoilleen,mutta näin ei tosiaan käynyt.
- Eno, Finland - ()

Keyboard Protector

Kings beskyttelsesfilm

★★★★★
★★★★★
20 Anmeldelser

Beskyt din bærbare computer tastatur fra spild, snavs, murusilta, ötököiltä og andre fra ting, som du ikke ønsker at ende op på eller under tasterne.

Meget tynd og gennemsigtig - Det synes ikke at skrive

n

Lavet af holdbart og fleksibel, skridsikker polyurethan - Giver en behagelig og holdbar platform for at skrive

n

Vaskbar og let at fjerne

Maskiner i alle størrelser!

n

Detaljer:

n

Materiale: Silicone
Mål: 31,75 cm x 14,6 cm

n

Forsendelse og betaling:

n

- Produktet er leveret efter betalingen er foretaget
- Levering: 1-2 uger
- Produkt vil blive sendt fra vores lager i Hong Kong
-


Garanti:

3 måneder

29 DKK Inkl moms 25%
Norm. 49
Mængde  Læg i vogn

Lagersaldo på det finske lager Over 5 Stk.
Leverings tid 3-5 dage.

Lignende produkter

Products you might be interested in: