Magnetisk telefon holder
Et lille og smart magnetisk telefon holder. Monter den hvor du ønsker det i din bil eller dit hjem med den dobbeltklæbende tape, der er med i pakken. Du behøver ikke at bore huller i din instrumentbrættet!

Fotos taget af kunder
  • Produkt billede fra Tarski
    Tarski (2016-11-23)

5/5 Hinta-laatu suhde ok, asennus hieman kuperaan pintaan hankala. Vaatii ainakin Toyota Avensiksessa (t27) vähän säätämistä (tasainen pintakiinnityskohta vaikea löytää). Tämä ei ole niinkään tuotteen, vaan kyseisen automallin ongelma.
- Turenki, Finland - ()
5/5 Asiallinen vekotin, eikä ole hinnan kiroissa. Itse hankin alunperin tablettia varten, mutta yksikseen tämmöisessä ei ainakaan 8" tablettiin riitä jerkku. Siksi ostin toisenkin ja hyvin pelittää!
- Kuopio, Finland - ()
2/5 teline ominaisuuksiltaan aivan mainio paljaalle puhelinkoneelle. Mukana tullut teippikiinnitys ei kuitenkaan kestänyt kuin 10km, kun laite irtosi ja putosi puhelimen kanssa auton lattialle ja näytönsuojamuovi halkesi alareunasta. Kiinnitys oli paljaaseen, sileään muovipintaan, joka oli puhdistettu mukana tulleella puhdistusaineella. laitteen painoon nähden pitopinta vaikuttaisi olevan aivan liian pieni, kun tuotteeseen laittaa edge 7 kokoisen/ painoisen puhelimen suojakuoren kanssa. Kalliiksi tuli...
- Seinäjoki, Finland - ()
4/5 Loistava hankinta. Pieni, kätevä, toimiva ja lähes huomaamaton. Pysyy hyvin kiinni auton kojelaudassa ja puhelin on tukevasti kiinni telineessä. Hieman löystynyt kun on käännellyt puhelinta, mutta niinhän moni muukin asia löystyy käytössä.
- Turku, Finland - ()
3/5 Tuote oli sellainen kuin odotinkin. Liima tuntui aluksi olevan niin heikohkoa, että mietin kuinkahan tulee pysymään. Yön yli oli ilman rasitusta ja ainakin pari vkoa on pysyny satunnaisella käytöllä. Hinta mielestäni miinusta, kyseessä kuitenkin magneetti!
- Vaasa, Finland - ()
3/5 aika mainio teline kännykän pitämiseksi koetaulussa...tarra joka mukana että voi kiinniitää koetauluun ei pysynyt..no pikaliimmalla sekin hoitui..
- Kemiö, Finland - ()

Magnetisk telefon holder

★★★★★
★★★★★
14 Anmeldelser

Et lille og smart magnetisk telefon holder. Monter den hvor du ønsker det i din bil eller dit hjem med den dobbeltklæbende tape, der er med i pakken. Du behøver ikke at bore huller i din instrumentbrættet! Hvis din telefon ikke er magnetisk, kan du lime et magnetisk modstykke på, som også er med i kassen.

Når dette er gjort, kan du nemt montere din telefon i præcis sim du ønsker. Hvis modparten er direkte på din telefon, kan det være enten vandret eller lodret. Faktisk kan du sætte det, hvordan du ønsker, fordi det kan drejes 360 grader!

Når telefonen er på rette sted kan du også bruge telefonens højttaler funktion som håndfri. Forudsat der ikke er for meget larm i bilen :)


Specifikationer:

  • Sort
  • Kraftig magnet
  • God dobbeltkæbende tape til basen

Pakken detaljer:

  • 1 x Magnetisk telefon holder
  • 1 x Magnetisk modstykke til telefonen

Garanti:

3 måneder