E-villeen on kirjoitettu yhteensä 19 642 tuotearvostelua. Joukossa on monenlaisia tekstejä muutamista sanoista kattaviin, ammattimaisiin tuotearvosteluihin saakka. Lukuisat asiakkaat ovat löytäneet avun ongelmaansa muiden asiakkaiden tuotearvostelusta tai saaneet ostopäätökselleen tukea. Normaali kanta-asiakasohjelmamme palkitsee tuotekuvista ja -videoista 0,50€ asiakasrahalla per kuva ja 2,5€ per video, eli reilusti enemmän, mitä saa tuotteille annetusta tähtiarvosanasta tai tekstiarvostelusta. Nyt asiakkaiden lähettämiä hyviä tuotekuvia ja esittelyvideoita aletaan julkaista tässä blogissa, facebook-fanisivuillamme sekä uutiskirjeessä.

Palkitsemme jokaisesta tuotekuvasta, mikä julkaistaan kanavissamme 5-10€ lahjakortilla ja jokaisesta julkaistusta tuotevideosta 50-100€ lahjakortilla.

Ota siis vaikkapa kännykkäkamerasi esille ja kuvaa oma tuotevideosi e-villestä tilaamastasi tuotteesta. Filmaa muutaman minuutin mittainen tuote-esittely tai videoblogi tuotteesta, lataa video youtubeen. Kopioi videolinkki e-villen oma-tili -osioon ja that’s it, olet mukana kisassa.

Lataa videosi youtubeen ja kopioi linkki "oma tili" -osion tuotearvostelu -kohtaan
Lataa videosi youtubeen ja kopioi linkki ”oma tili” -osion tuotearvostelu -kohtaan

 

Julkaisemme todennäköisimmin video-esittelyjä jotka ovat hauskoja ja / tai kuvaavat tuotteen toiminnallisuuden mahdollisimman hyvin. Sellaisista muut asiakkaat saavat laitteen käyttötarkoituksesta ja ominaisuuksista mahdollisiman selkeän kuvan. Laita youtube-videoosi linkki myös e-villen tuotteeseen, mistä video on otettu.

Tässä tämän kertaiset video-esittelyt alla. Ville Santikko esittelee videolla patteri-kahvimukin, joka reagoi kuumaan juomaan ”lataamalla” akut täyteen, kun kuppiin ”tankataan kofeiiniä”:

– Ville Santikolle lähtee 75€ lahjakortti e-villeen. Kiitämme persoonallisesta videosta 🙂

Tästä e-villen tuotteesta oli siis kysymys:

Paristokuppi, joka "latautuu", kun siihen kaadetaan kuumaa juomaa.
Paristokuppi, joka ”latautuu”kun siihen kaadetaan kuumaa juomaa

 

Arttu Härkönen latasi tuotteen toimintaa selkeyttäviä valokuvia kokishanalle. Kokishanassa siis limupullo kytketään ylösalaisin laitteeseen ja hanasta vääntämällä juomaa tulee pullosta, ja saadaan juomalasi täytettyä.

"Kokishana", eli limupullo asetetaan laitteeseen ylösalaisin ja väännetään hanasta juomalasiin täytettä.
”Kokishana”, eli limupullo asetetaan laitteeseen ylösalaisin ja väännetään hanasta juomalasiin täytettä. Kiitoksena kuvasta Arttu sai 10€ lahjakortin.
"Kokishana" e-villessä
”Kokishana” e-villessä

– Palkintona kuvan julkaisemisesta blogissa laitetaan Artulle 10€ lahjakortti verkkokauppa e-villeen.

Tapani Krakau puolestaan teki simppelin videon, missä kaikessa yksinkertaisuudessaan käy ilmi miten limukkapulloon kiinnitettävä juoman annostelija, ”kokishana” toimii. Katso tuote-esittelyvideo tästä:

– Kiitokseksi Tapanille lähtee 50€ lahjakortti verkkokauppa e-villeen.

 

Siirry tästä kirjoittaamaan oma tuotearvostelusi tai lisäämään tilaamallesi tuotteelle kuvia tai videolinkkejä.

Ville Majanen

 

Hauskoja hetkiä videoiden parissa kaikille!

 

Ville Majanen
t: @villemajanen ja @evillecom
ig: @villemajanen ja @evillecom

PS. uudet alennuskoodit päivitetty – katso tarjoukset!
PPS. selaa myös muita kirjoittamiani blogi-kirjoituksia, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä villenblogi@e-ville.com

 

siirry kirjoittamaan tuotearvosteluja