Tässä artikkelissa esittelemme tuotteen, joka tulee löytämään tiensä useisiin koteihin tänä vuonna. Kyseessä on lihashuoltovasara, joka tekee lihashuollosta helppoa, sillä pikaista ajanvarausta fysioterapeutille tai hierojalle ei enää tarvita, vaan ensiapu lihaskipuihin löytyy kotoa.

Mikä lihashuoltovasara on ja miten se toimii?

Lihashuoltovasara tuottaa nopeita, iskeviä pulsseja, jotka rentouttavat lihaksia sekä pehmittävät lihaskudoksia. Näin ollen lihaskivut hellittävät ja lihaksen palautuminen nopeutuu. Vasaran mallista riippumatta mukana on useita erilaisia hieromapäitä, jotka mahdollistavat parhaimman mahdollisen hierontakokemuksen. Vasaran päätä vaihtamalla käyttäjä voi optimoida hieronnan jalkojen suurille lihasryhmille tai keskittyä täsmähieromaan yksittäisiä lihaksia

 

Kyseessä on uuden sukupolven kotihierontalaite, joka mahdollistaa hieromisen ilman apua eli ihminen voi rentouttaa itse omat lihaksensa.

Lihashuoltovasara sopiikin näppärästi vaikkapa lihasjumin ensiapuun tai urheilijan lihastenhuoltoon tilanteessa, jossa hierojalla käyminen ei ole mahdollista tai edes tarpeen.

Käytännössä lihasvasara on näppärä kaivaa esille silloin kun kipu on suurin. Valitse itse laitteen hierontapää sen mukaan, mitä aluetta haluat hieroa ja mikä pää tuntuu siihen tarkoitukseen sopivimmalta. Valitse pyörintänopeus tuntuman mukaan. Aluksi hieronta kannattaa aloittaa pienellä kierrosnopeudella, jota voi kasvattaa tarpeen mukaan. Todella kipeät hartialihakset vaativat pienemmän kierrosnopeuden, kuin vaikkapa suuri pakaralihas.

Lihashuoltovasara saattaa kuulostaa alkuun yhdeltä uudelta tuotteelta sarjassa turhat härpäkkeet. Niitä on kuitenkin löytynyt markkinoilta jo useamman vuoden ajan ja ne ovat oikeasti toimivia ja hyödyllisiä laitteita. Ei siis ihme että vasarat ovat kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti ja tulevat olemaan tänä jouluna todella monella lahjalistalla.

E-ville suosittelee – Parhaat lihashuoltovasarat

Kiinnostuitko lihashuoltovasaroista? Ei hätää, meiltä löytyy valikoimasta useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Katso alta e-villen suositukset lihashuoltovasaran hankintaan.

1. Booster lihashuoltovasara – Valikoimamme suosituin vaihtoehto

Booster lihashuoltovasara on valikoimamme best-seller, joka tekee kotihieronnasta helppoa. Booster lihashuoltovasara on perinteinen hierontapyssy, joka soveltuu kaikenlaiseen käyttöön.

Tätä laitetta ei voi missään tapauksessa verrata pieniin väriseviin niskahierojiin vaan kyseessä on todella tehokas vasara, joka tuottaa jopa 126W tehon. Nopeustiloja on viisi erilaista ja iskujen nopeus liikkuu valitusta nopeustilasta riippuen 1100-3000 iskua minuutissa välillä. Moottorin vääntö on riittävä myös pienemmillä nopeuksilla. Voit siis antaa kunnolla painetta eikä moottorin vääntö lopu kesken.

Booster lihashuoltovasaran mukana tulee tyylikäs kantosalkku sekä 6 erilaista hierontapäätä. Eri hierontapäät soveltuvat eri lihaksille ja niiden vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.

Jos etsit takuuvarmasti toimivaa ja tehokasta lihashuoltovasaraa, niin Booster on ehdoton ykkösvalinta.

Tutustu Booster lihashuoltovasaraan

Pssst…! Tutustu myös juuri valikoimaamme saapuneeseen Booster M2 älykkääseen lihashuoltovasaraan. Kyseessä on tehoiltaan vastaava laite mutta siihen on lisätty älykäs hierontatila, joka  muokkaa vasaran hierontanopeutta riippuen lihaksen antamasta vasteesta sekä siitä kuinka kovaa painetta annat hierontavasaralle.

2. Geneinno GT-1 IP68 – Lihashuoltovasara lauteille

Geneinno tunnetaan oikeastaan paremmin vesidroneista, joista se on siirtynyt sujuvasti myös hierontavasaramarkkinoille. Vesi on elementtinä yritykselle tuttu ja näin ollen sen ensimmäinen kipuvasara, Geneinno GT-1, on IP68 luokituksen vedenkestävä vasara. Vedenkestävyys onkin Boosterin perusvasaran ja Geneinnon tuotteen suurin ero, sillä muuten ne pystyvät lähestulkoon samoihin asioihin.

Geneinno GT-1 ei yllä tehokkuudeltaan(60W) aivan Boosterin tasolle mutta tuotteen teho tai oikeastaan sen puute ei kuitenkaan juurikaan vaikuta laitteen suorituskykyyn, sillä sen maksimipyörintänopeus on silti huimat 3600 kierrosta minuutissa. Vasaran suurin positiivinen ominaisuus on sen aiemmin mainittu vedenkestävyys. Laitetta voidaan käyttää muun muassa saunassa ja tämä on ainutlaatuista lihashuoltovasaroiden valikoimassa. Lisäksi tuotteessa on valittavana 6 eri nopeutta ja mukana tulee jopa 6 erilaista hierontapäätä.

Olisiko Geneinno GT-1 siis sopiva valinta vaikkapa rentouttavaan hierontaan saunassa?

Tutustu Geneinno GT-1 lihashuoltovasaraan

3. Booster Mini – Pieni, voimakas ja näyttävä tehopakkaus

Jotta myös liikkuvan elämäntyylin omaavat ihmiset saisivat lihaksilleen rentoutusta, on Booster luonut oman tuotteen myös heille. Booster Mini lihashuoltovasara on kompakti, kevyt ja ketterä. Se on kaikkein kompaktein ja kevyin vaihtoehto Booster-mallistosta. Näiden ominaisuuksien ansiosta vasaraa on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi töihin tai treeneihin.

Pienestä koosta huolimatta kiertonopeus yltää jopa 3200 RPM nopeuteen ja se tarjoaakin täysin suurempikokoisiin isoveljiinsä verrattavissa olevan hierontavaikutuksen. Suuri plussa tuotteessa on myös pitkä akun kesto, joka mahdollistaa laitteen käytön pienimmällä teholla jopa 15 tuntia!

Booster mini on pieni mutta silti todella tukeva ja tyylikäs alumiinista valmistettu lihashuoltovasara. Mini on myös todella hiljainen, sillä suurimmallakin voimakkuudella käyntiääni jää alle 30dB:n. Vasaran mukana tulee myös tyylikäs ja todella pieni kantolaukku.

Nappaa Booster Mini ostoskoriin alta.

Tustustu Booster Mini lihashuoltovasaraan

Kuinka valita lihashuoltovasara?

Lihashuoltovasaran valinnasta ei kannata tehdä kovin vaikeaa. Tärkeimpiä ominaisuuksia vasaroissa ovat niiden akun kesto, teho ja erilaisten hierontapäiden saatavuus. Laitteen tulisi olla riittävä tehokas, jotta se oikeasti pystyy rentouttamaan lihaksia. Hierontapäät ovat tärkeitä, sillä eri kipuihin ja eri kehon osiin auttaa parhaiten tietyn tyyppinen pää ja se, että nämä vaihtopäät ovat jo valmiina paketissa, on merkittävä etu. Akun kesto puolestaan saisi olla mahdollisimman hyvä, mutta tehokkaampi akku maksaa, joten etenkin tässä ominaisuudessa kannattaa hakea parhaan hinta-laatusuhteen tuotetta, joka riittää omaan käyttöön.

Oletko ihminen, joka on aina liikenteessä ja ottaa lihashuoltovasaran mielellään mukaan, jotta apu on aina lähellä? Arvostatko tuotteen keveyttä vai onko se sinulle yhdentekevää? Onko akun kesto olennaisin ominaisuus vai arvostatko kenties eniten tuotteen älykkäitä ominaisuuksia? Haluatko käyttää tuotetta saunassa, suihkussa tai vaikkapa paljussa? Kaikki edellä mainitut lihashuoltovasarat ovat melko lailla samaa hintaluokkaa, joten voit valita tuotteista itsellesi tai lahjansaajalle mieluisimman tuotteen hintalappua katsomatta. Valitse haluamasi lihashuoltovasara ja yllätä lahjansaaja kivuttomilla lihaksilla!

Kenelle lihashuoltovasara sopii?

Lihashuoltovasara tuo helpotusta kaikenlaisille käyttäjille. Olitpa sitten toimistotyöntekijä, joka kärsii jatkuvista niskakivuista tai huippu-urheilija, jonka lihakset tarvitsevat pikaista palautumista, on kipuvasara hyvä valinta. Lihashuoltovasaroita on erilaisia ja eri hintaisia. Muun muassa niiden iskunopeus, koko ja akun kesto vaihtelevat ja valikoimasta löytyykin varmasti tuote omaan budjettiin sekä tarpeeseen.

Laitteen etu numero yksi on se, että se on näppärästi saatavilla koko ajan.

Näin ollen vasarat ovat nousseet arvoon arvaamattomaan esimerkiksi intissä tai urheilujoukkueen kisamatkoilla, jolloin päivät ovat intensiivisiä ja fyysisesti raskaita, eikä hierontaa ole saatavilla. Lihashuoltovasara mahtuu käsilaukkuun tai treenikassiin ja näin se tulee mukaan vaikkapa ulkomaanmatkalle tai töihin. Se soveltuukin melko laaja-alaisiin tarpeisiin.

Hierontavasara on hiljainen, joten sitä voi käyttää vaikkapa silloin, kun lapset ovat nukkumassa. Hierontalaite sopii käytettäväksi yksin tai yhdessä, joten se on mukava lisä vaikkapa leffailtaan puolison kanssa. Lihashuoltovasaran käyttö saattaa olla hieman puuduttavaa, sillä sitä tulee fyysisesti pidellä ja ohjata oikeaan paikkaan. Näin ollen sen avulla ei itse tekemällä pääse välttämättä perinteisen hieronnan rentoutuneeseen tilaan. Mikään ei kuitenkaan estä vaikkapa puolison tai ystävän hierontaa ja näin pikarentoutus kotioloissa on taattu. Lihashuoltovasaralla voi myös pidentää hierontakertojen väliä!

Mihin lihashuoltovasara ei sovellu?

Lihashuoltovasara ei sovellu vaikkapa tilanteeseen, jossa lihaksessa on tulehdustila, sillä tällöin hieronta saattaa vain pahentaa tilannetta. Tarvittaessa lihashuoltovasaran käytöstä voikin keskustella oman lääkärin, fysioterapeutin tai hierojan kanssa ennen sen hankintaa. Noin lähtökohtaisesti vasara on kuitenkin oiva apu terveen lihaksen rentoutukseen vaikkapa rankan liikuntasuorituksen tai epäergonomisen työskentelyn jälkeen.

Hanki Itsellesi Lihashuoltovasara

Kiinnostuitko lihashuoltovasaroista? Eipä hätää, sillä e-villen valikoimasta löydät runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Käy tutustumassa valikoimaan ja löydä itsellesi paras lihashuoltovasara.