Black Friday, eli Musta Perjantai on levinnyt Yhdysvalloista myös Suomeen, mutta monelle päivä ja tätä seuraava Cyber Monday ovat vielä täysin vieraita käsitteitä, vaikka rapakon takana päivää on vietetty jo vuosikymmenten ajan. Mistä Black Fridayssa on kysymys ja mitä tämä tarkoittaa Sinulle e-villen asiakkaana? Pyrin vastaamaan näihin kysymyksiin tässä blogissa!

PSST! Nyt kannattaa lukea loppuun! Luvassa on vuoden suurin alennusmyynti ja arvomme myös yli 1300€ arvosta palkintoja! Voit myös tarkistaa kulloinkin voimassa olevat tarjoukset Black Friday vs. Cyber Monday -kategoriasta.

Pian se on täällä - Black friday 25.11.

Mikä on Black Friday tai Cyber Monday?

Black Friday tunnetaan Jenkkilässä joulumyynnin avajaispäivänä ja se on aina marraskuun neljäntenä torstaina vietettävää kiitospäivää seuraava perjantai. Alunperin termi on ollut Philadelphian poliisin tapa kuvata kyseisen päivän väentungosta ja liikennekaaosta, kun ihmiset rynnistävät sankoin joukoin shoppailemaan joulutarvikkeita ja lahjoja. Myöhemmin päivälle on ehdotettu hieman kivempaa kuvausta: Päivä on ensimmäinen sesongin päivä, kun kivijalkakauppojen tulos kääntyy tappiosta (punainen) voitolliseksi (musta).

Vältä väentungos - Shoppaile Black Fridayna netissä.

Alkuperästä viis, nykyisin päivä tunnetaan massiivisista alennusmyyntikampanjoista ympäri maailman ja tämän aiheuttamista tragikoomisista väentungoksista etenkin perinteisissä ostoskeskuksissa ja tavarataloissa. Uuden vuosituhannen ja verkkokauppojen myötä päivän rinnalle on noussut ns. Cyber Monday, joka on tavallisesti ollut verkkokauppojen vastine Black Fridayn alennusmyynneille. e-villessä Cyber Mondayta on vietetty 2014 lähtien. Tänä vuonna tosin aiemmin yksipäiväinen kampanja on nelipäiväinen Black Friday vs Cyber Monday!

Black Friday vs Cyber Monday -alennusmyynti

Black Friday vs Cyber Monday
Mikäli olet e-villen uutiskirjeen tilaaja tai Facebook-fani, niin olet varmasti törmännyt kampanjasta kertoviin bannereihin tai kuviin. Halusimme tiimin kera tiedottaa tästä hyvissä ajoin, sillä haluamme tarjota luottoasiakkaillemme mahdollisuuden hankkia suosituimpia tuotteitamme alennetuilla hinnoilla. Verkkokauppana voimme tehdä tämän ilman väentungosta ja voit shoppailla lahjoja tai muuten vain tarpeellisia tavaroita kotisohvaltasi.

Mitä perjantaina sitten tapahtuu? 25.11. keskiyöstä alkaen tuomme joka päivä vaihtuvia tarjouksia ja arvontoja:

Kaiken kaikkiaan alennuksessa on lähes 200 eri tuotetta vaihdellen puhelimista peruutuskameroihin ja otsalampuista VR-laseihin. Löydät kulloinkin voimassa olevat tarjoukset Black Friday vs. Cyber Monday -kategoriastamme

Tilaa ja voita – Yli 1300€ arvosta palkintoja

Tilaa ja voita

Arvoimme viime vuonna kaikkien Cyber Mondayn aikana tilanneiden kesken Jollan Sailfish-tabletin. Tänä vuonna neljän päivän kampanjan myötä toteutamme myös 4 arvontaa! Arvomme joka päivä tilanneiden kesken tuotepalkinnon sekä lahjakortteja. Voit osallistua vaikka joka päivä! Luvassa on yli 1300€ arvosta tuotepalkintoja.

  • Perjantaina 25.11. tilanneiden kesken arvomme Olight Marauder X7 9000lm taskulampun (Arvo 329,95€)
  • Lauantaina 26.11. tilauksen tehneiden kesken arvotaan Vpecker OBD-diagnostiikkalaite (arvo 249,95€)
  • Sunnuntaina 27.11. arvomme tilanneiden kesken Elephone M3 -kamerapuhelimen (arvo 269,95€)
  • Maanantaina 28.11. tilanneiden kesken arvotaan XIRO Xplorer V Drone (arvo 499,95€)

Parhaat Black Friday -tarjoukset

Halusin vinkata tässä blogikirjoituksessa hieman esimakua joistain tulevan viikonlopun tarjouksista. Löydät kaikki kulloinkin voimassa olevat tarjoukset e-villen Black Friday vs Cyber Monday -kategoriasta, mutta julkistamme osan kampanjoista vain Facebook-sivullamme kesken päivää, joten kannattaa pysyä kuulolla. Suurimmat alennukset ovat kymmeniä tai jopa satoja euroja, joten tätä ei kannata missata.

Otsalamppu

Valojen ja lamppujen joukosta alennuksessa on mm. supersuosittu Zoom-otsalamppu ja useita huippulaadukkaita Olight-taskulamppuja. Myös kasvivaloista vastaava tuotepäällikkö, eli allekirjoittanut on ladannut mukaan useita Solariksen kasvivaloja. Retkeilypuolelta mukana on mm. Arctic Mate HD-riistakamera halvemmalla kuin koskaan aiemmin.

Peruutuskamera

Autotuotteista vastaava Pasi on valinnut lauantaille mukaan mm. Xiaomin Roidmi 2 -FM-lähettimen sekä useita OBD-vikakoodinlukijoita sekä mm. Suomen halvimman kumimaali-sprayn. Työkaluista tarjouksesta löytyy UNI-T:n sähkötyökaluja, suositut ja huippulaadukkaat räikkä-kiintoavaimet.Oukitel K10000

Sunnuntaina kampanjaan potkua laittaa e-villen suosituimpiin puhelimiin lukeutuva Oukitel K10000, jonka voit tilata muutaman päivän toimituksella Suomi-varastolta. Yli 10 tarjoukseen tulevan puhelimen joukosta löytyy myös Suomen halvin iPhone 6 ja 6Plus

VR-lasit

Cyber Mondayna 28.11. tarjouksessa on joitain e-villen parhaista tuotteista. Alennuksessa mm. tasapainoskoottereita, VR-laseja, pelitarvikkeita, turvakameroita ja paljon paljon muuta. Luvassa myös muutamia huippukovia uutuuksia, jotka julkistetaan Facebookissa 28.11. aikana.

Tervetuloa mukaan viettämään Black Friday vs Cyber Monday kampanjaa e-villen tiimin kanssa!


Mitä pidit blogikirjoituksesta? Mistä et pitänyt? Kerro kommenteissa, niin laitetaan ensi kerralla paremmaksi!