Viime viikolla e-villen blogissa autettiin etsimään täydellistä lahjaa tyttöystävälle, lue blogiteksti tästä.

Ei lahjojen etsiminen poikaystävälle ole sen helpompaa kuin tyttöystävälle. Vaikka miehet eivät välttämättä ole vaativampaa sorttia, ei heille mitään turhaa roinaakaan kannata lähteä ostamaan. Itkettää vain, kun ensi jouluna kysyt missä se lahja on, ja vastaukseksi saat ”ai oliko mulla sellainen”. Siispä tässä blogikirjoituksessa e-ville auttaa löytämään täydellisen lahjan poikaystävälle, mikä myös muistuu seuraavina juhlapyhinä.

Top-10-Christmas-Gift-Ideas-2015-PhotoPrintPrices.com_-750x350

Nokia 3310

Jos poikaystäväsi on tarpeeksi vanha muistamaan tämän klassikon, hän ei voi pettyä, kun saa tällaisen lahjan. Tehdashuollettu Nokia 3310 on erinomainen lahjaidea, ei vain siksi että se kestää kovankin käsittelyn, vaan myös siksi, että se sisältää mahtavat klassikkopelit, kuten Snake II ja Space Impact. Tällä mahtavalla puhelimella on myös mahdollista olla oman elämänsä Mozart ja säveltää oma soittoääni, jospa tekisitte sen vaikka yhdessä?

3310

Arctic Mate Mini monitoimityökalu

Millä sen velton miehen saisi ylös sohvalta ja olemaan kuin kultakutrinen 90-luvun Macgyver? Search no more, sillä Arctic maten mini-monitoimityökalu on erittäin sopiva lahja! Parempaa lahjaa poikaystävälle saat etsiä.

minimoni

Kieli emojityyny

Tyynyjä ei koskaan voi olla liikaa, laitoit niitä sitten makkariin tai olohuoneeseen. Mikset aloittaisi poikaystäväsi asunnon uudelleen sisustamista, hienolla silmänvinkkaus kielityynyllä. Tämä upea silmänvinkkaus kielityyny takaa ainakin naurut, mutta jos luulet, että poikaystävällesi sopisi jokin toinen hymiötyyny paremmin, niitäkin löytyy täältä.

emoji

Xiaomi Mi Band 2

Onko poikaystäväsi urheilullinen? No, ei haittaa, vaikka ei olisikaan. Mi Band on silti hyvä lahja, jolla poikaystäväsi voi seurata päivittäistä askelmääräänsä, untaan ja sykettään (varsinkin kun on seurassasi). Miksi ette tekisi tästä pientä kisaa, ja katso kumpi kerää enemmän askelia päivässä? Yhteiset lenkitkään eivät ole pahitteeksi.

miband

Diel Unic HD Mini LED-Projektori

 

Projektori on huippuhyvä lahjaidea poikaystävälle, joka varmasti ilahtuu, että pääsee katsomaan uusimmat Game of Thrones jaksot ja lätkäpelit uudelta projektoriltaan. Miksette viettäisi yhteistä leffailtaa? Muista projektorin kaveriksi myös valkokangas!dielprojector

 

Asentonoppa

Kaipaatteko suhteeseen lisää säpinää ja erotiikkaa? Asentonoppa on hyvä lahjaidea juuri rakastuneille ja intohimoisille pariskunnille. Tämän nopan kanssa ainakaan ideat eivät lopu kesken!

15891-69326

Xiaomi Mi Max älypuhelin

Jos ei ole fygystä kiinni, ja haluat tehdä poikaystävääsi vaikutuksen, niin suosittelemme tätä Xiaomi Mi Max älypuhelinta. Käyttämättömäksi tämä puhelin ei ainakaan jää. Puhelin on myös käynyt asiakkaan testissä, arvostelun voit lukea tästä.

mimaxc

Eurovessapaperi

Ja jos ei oikeasti ole fygystä kiinni niin tästä lahjaksi eurovessapaperi. Lahja on käytännöllisyytensä lisäksi myös hauska. Hyvin pyyhkii sillä joka tällaista vessapaperia omistaa, ja tuleehan siinä samalla hieman rikas olokin.

wcpaper

 

Keskarikuppi

Onko poikaystäväsi äkäinen tyyppi aamuisin? Jos haluat lahjan joka kuvastaa poikaystäväsi aamukäyttäytymistä, tämä keskarimuki saattaisi olla jopa täydellinen lahjaidea. Ehkä se saisi hänet jopa piristymään hieman?

mfingercup

 

Lahjakortti

Jos et näistä upeista lahjaideoista huolimatta keksinyt sopivaa lahjaa poikaystävällesi, älä huoli, sillä poikaystäväsi osaa varmasti itsekin valita lahjansa. Tässä kohtaa e-villen lahjakortti on oikein sopiva vaihtoehto.

17252-76369

 

Mukavia ostoshetkiä

T. Ifi