Starcam HD WiFi -övervakningskamera
Skydda ditt hem, din stuga eller ditt kontor från objudna gäster, eller titta till barnen och dina husdjur på ett praktiskt sätt med denna IP-kamera.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Timo R.
  Timo R. (2016-10-10)
 • Produktfoto av Timo R.
  Timo R. (2016-10-10)

Våra kunders produktvideor

4/5 Hankin videokameran tietääkseni, mitä koira tekee ollessaan yksin kotona. Bonuksena mahdollisuus käyttää sitä muutenkin kotivahtina.

Ohjelma olin ladannut valmiiksi kännykkään ja tabletille. Yhteys syntyi suht kivuttomasti ja toimii niin Applen laitteilla kuin Windows phonellakin.Laitteen sijoitus vaati hiukan kokeiluja ja parhaaksi osoittautui ylösalaisin asennus, koska liikevaraa ylöspäin on selvästi enemmän kuin alaspäin. Sivusuuntaan liikerataa on enemmän kuin tarpeeksi eli lähes 360 astetta. Asennusteline on heppoisen muovinen, mutta toistaiseksi kestänyt muutaman kolhunkin.

Ohjausvaste on hidas - kätevintä onkin määritellä kaikki viisi muistipaikkaa valmiiksi ja siirtyä niiden välillä vain napin painalluksella.

Ääntä laite välittää viiveellä ja varsin rajallisesti. koiran haukkumisen kyllä "näkee" ilman sitäkin ja oma puhuminen laitteen kautta aiheutti vain hämmennystä.

Kuvanlaatu riittävä ja päivänvalossa värintoistokin ok. Keinovalossa värit haalistuvat merkittävästi ja pimeässä IR-valossa tietysti vain mustavalkoisen sävyjä.
Timo R. - Järvenpää, Finland - ()
5/5 Erittäin positiivinen kokemus jäänyt kamerasta, erittäin hyvä kuvanlaatu yms. Itse käytän koiran valvomiseen kotona, voi käskeä koiran pois sohvalta! Hölmöltähän koira näytti kun sille sieltä kameran kautta huuteli, mutta hyvin totteli. Hyvä kuuluvuus(4g) pitää olla kännykässä jos meinaa saada ohjattua kameraa, tai saa ohjattua, mutta kuva laahaa kauan jäljessä ja välillä pitää poistua sovelluksesta, jotta rupeaa taas futaamaan. Ainut pikku miinus tulee kun kamera ottaa esim. liiketunnistimella kuvaa, niin välillä kellonaika voi olla ihan mitä vaan.
Ville . - Vantaa, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt Starcam HD WiFi-valvontakameraa kodin valvontaan kodin ollessa tyhjillään sekä lasten valvontaan heidän lähtiessään yksin kouluun. Yhtenä tärkeimmistä käyttötarkoituksista oli myös lasten kotiin pääsyn valvonta koulujen päättymisen jälkeen ja siitä automaattisen ilmoituksen saaminen liiketunnistuksella. Myös kissan valvontaan kameraa on tarkoitus käyttää talvisin, kun pakkasilla joutuu kissan jättämään sisätiloihin yksikseen sekä matkojen ajaksi. Tarkoituksena on myös hyödyntää kaksisuuntaista audiota silloin, kun lasten kännykän akut ovat päässeet tyhjenemään tai ovat unohtuneet äänettömälle, jotta saa edes jollain keinoin viestiä perille.

Toimituksesta: kamera saapui postissa ensin lähes parin viikon jälkeen tilauksesta ja yllätyin siitä, että tilaamani 32GB:n muistikortin saapumisessa kesti viikon pitempään eli lähes 3 viikkoa. Toimitusajat olivat melko pitkät, mutta onneksi tulivat kuitenkin luvatussa ajassa lopulta.

Kamera on ollut nyt muutaman viikon käytössä. Käytössä on ollut myös Eye4-Android sovellus sekä Windows 7:ssa oma sovelluksensa.

En jostain syystä saanut oman WLAN-tukarini kanssa WiFi-konfigurointia toimimaan, joten konffasin sen lopulta Ethernet-kaapelin kautta. Onneksi sen kautta lopulta sain kameran pelittämään pelkästään WiFin kautta ja pikku hiljaa kokeilemalla alkoi kaikki muukin toimimaan.

Plussat: kuvanlaatu on hyvä ja siihen olen tyytyväinen. Myös kameran kääntösäde on laaja ja parempi ei voisi ehkä olla. Kaksisuuntainen audio ei ole loistava ja varsinkin ääni on vähän epäselvä, mutta kyllä sillä varmaan toimeen tulee ja saa ainakin säikäytettyä läsnäolijat jos ei muuta :).

Eye4-sovellus: se on melko hyvä, mutta valikot ovat käytettävyydeltään aavistuksen oudot, kun joutuu klikkailemaan ees taas, jos haluaa konffata usein tarvittuja asetuksia, kuten hälytykset päälle ja pois tai niiden notifikaatiot push-viesteinä tai vain viestilokiin. Kuitenkin sovelluksessa on hyviä ominaisuuksia ja niiden kanssa tulee toimeen, kun oppii.

Miinukset: oikeastaan suurin miinus tulee liiketunnistuksesta, joka voi myös liittyä Eye4-sovellukseen. Tuntuu, että aina liiketunnistus ei toimi odotetulla tavalla. Sitäkin on oppinut käyttämään paremmin. Herkkyyttä voi asetusten perusteella säätää, mutta joskus vaikuttaa, että se ei toimi täysin luotettavasti. Pitää vielä testata erilaisia asetuksia lisää. Kuitenkin, SD-kortille tallentuu hyvällä kuvanlaadulla videoita liiketunnistuksen laukaisemana. Toinen miinus on se, että en ole löytänyt Android- tai Windows sovelluksesta asetusta tai mahdollisuutta poistaa videoita yksitellen. Ainoastaan koko kortin formatointi on mahdollinen. Olisi mukava saada turhat videot heti pois eikä niin, että koko kortti on täynnä ja sitten aletaan vanhimmasta päästä poistamaan. Ehkä PC:ssä käyttämällä yksittäisetkin videot on mahdollista poistaa. Käyttöohjeita on, mutta ne ovat huonolla englannilla kirjoitetut. Kuitenkin ne antavat tarpeelliset vinkit asetuksien säätämiseksi.

Vielä tietoturvasta eli Eye4-sovelluksessa on useita tietoturvaa lisääviä asetuksia, mutta ne ovat oudot siinä mielessä, että salasanaan ei voi asettaa erikoismerkkejä, joka nykypäivänä pitäisi olla ehdoton vaatimus. Myös olisi hyvä saada tietää mihin tietoturva perustuu, koska itsekään en joutunut palomuurin sääntöjä muuttamaan. Kameran ja Eye4-sovelluksen tietoturva tarvitsisi lisää läpinäkyvyyttä. Tietoturvaa pystyy lisäämään, jos kamerasta ottaa virrat pois silloin, kun sitä ei käytä.

Toistaiseksi lyhyellä käyttökokemuksella suosittelen tuotetta, koska se on hinta-laatusuhteeltaan ihan käyttökelpoinen ja antaa rahalle vastinetta. Toivon, että sovellus vielä paranee ja opin käyttämään kameraa paremmin outouksineen ajan kanssa. Toivon, että tietoturva paranisi ja tarkoitukseni on tutkia kameran liikennettä jossain vaiheessa esim. Wireshark-ohjelmistolla, tosin se ei paljasta missä kunnossa tietoturva on palvelimen/pilvin puolella.
A K. - Haukipudas, Finland - ()
4/5 Kamera toimii ihan ok paitsi en saanut windows puhelimessa sitä toimimaan mutta tilasin samalla Villelltä anroid luurin niin siinä sen ohjelmisto pelaa.
JP P. - Nivala, Finland - ()
5/5 Nyt tuli huippu ostos tehtyä pitkästä aikaa! Käytän kameraa kodinturvana, koiran seuraamiseen yksin ollessaan ja toimii tämä myös koulutus apuvälineenä. Koira on tähän asti tykännyt dyykata roskikset sillä välin kun olen poissa kotoa. Kameraan kautta pystyy puhumaan (karjumaan) koiralle jos näkee, että tulee tehtyä jotain harkitsematonta. Miinuksena, että koira alkaa etsimään mistä se isännän ääni oikein kuuluu. Laitteessa on erittäin hyvä selkeä kuva ja puhelin/tietokone sovelluksen avulla seurata ja tutkia tallennettuja videoita ja katsoa live kuvaa. Toimitus oli siihen nähden nopea, että tullin kautta kamera tuli.
Laplanderi - Oulu, Finland - ()
4/5 hyvä ostos hyvä kuvanlaatu ja ennenkaikkea helppo asentaa käyttövalmiiksi ,sisäkäyttöön erinomainen. kiva säikytellä puheominaisuudella ja kuunnella viimeiset juorut.
Jari S. - Lappeenranta, Finland - ()

Starcam HD WiFi -övervakningskamera

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Skydda ditt hem, din stuga eller ditt kontor från objudna gäster, eller titta till barnen och dina husdjur på ett praktiskt sätt med denna IP-kamera.

Generellt brukar installation av övervakning generera huvudvärk, men denna enhet är plug & play och installationen går på någon minut. Anslut bara telefonen till önskat trådlöst nätverk och öppna Eye4 -appen. Appen skickar signaler till kameran via ljudfrekvenser, och därefter är kameran kopplad till nätverket samt också till din telefon. Enkelt!

Naturligtvis behöver du inte vara inom nätverket för att få bild, utan så länge både du samt kameran har nätförbindelse så kan du också övervaka via telefonen.

Du kan visa kamerabilder via telefonprogrammet var som helst. Du kan också rotera kamerans motor 360 grader via telefonen.

Kameran är också utrustad med rörelsedetektor, nattseende, mikrofon samt högtalare, så du kan alltid övervaka, och alltid både höra och tala med personen framför kameran.

Via appen har du tillgång till Eye4 Smart Cloud som möjliggör att lagra kamerabilderna i molnet, där de är lättillgängliga för dig i efterhand.


Specifikationer:

 • Plug-and-play-installation
 • Upplösning: 720p (24fps) VGA (30 fps), QVGA (30fps), 1280 × 720px
 • JPEG Bildinsamling
 • Sensor: HD, 720p, 1.0MP CMOS färgsensor
 • Video-codec: H.264, M-JPEG
 • Minneskortplats : Micro SD (upp till 32 GB).
 • Ethernet: RJ45 10/100 MB
 • IR-mörkerseende: 10m
 • 360 graders manövrerbarhet
 • Wifi: 802.11 b/g/n
 • Operativsystem:
  • Android 4.0.3 eller senare
  • iOS 7.0 eller senare
  • Windows 7 eller senare
 • Mått: 145 x 110 x 125 mm

Medföljer:

 • 1 x Starcam
 • 1 x Strömkabel
 • 1 x RJ45 Ethernet-kabel
 • 1 x Väggfäste
 • 1 x Engelsk manual

Garanti:

1 år

Partner pris 544 SEK + moms
Antal 
- Produkten finns i lager!
- Nästa inkommande leverans om dagar h h i min 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Valfri tilläggsutrustning:

Liknande produkter