Commando - handskar
Svarta och snygga Commando - handskar för vandring, jakt och vintersport. Varma handskar som erbjuder komfort och skydd.

4/5 Hyvät ja laadukkaan tuntuiset käsineet, ehkä hiukan venyvät käytössä. Tai sitten pitäisi olla isompia kokoja tarjolla. Kuitenkin tosi jämäkät käyttää. Vastasivat hyvin odotuksia.
Keijo R. - Lohja, Finland - ()
5/5 Vihdoinkin omat kommandohanskat. Sattui vielä sopiva kokokin. Tukevasti pysyvät kädessä ja kiinnitys on hyvä. Hyvä ostos. Sopii pikkupakkasille ja näille loskakeleille. Hinta/laadu-suhde kohdallaan. En ole saanut rikki.
Markus S. - Pieksämäki, Finland - ()
4/5 Ostin hanskat pyörätuolilla kelaamista varten. Odotin kämmenpinnan olevan hieman kitkaisempi, mutta ihan hyvä etteivät olleet aivan kumipintaiset. Hanskat saa säädettyä haluamalleen tiukkuudelle kahdella velcro-nauhalla.

Kämmenselän puolella olevat suojaukset ovat hyvät, kun menee ahtaammista oviaukoista. Rystyset ovat muutoin vaarassa ruhjoontua oven pieliin.

Hieman nihkeämpi kämmenpuoli olisi antanut 5 pojoa yleisarvosanaan. Hinta oli just ja just, että suostuin kokeilemaan. Laadusta en osaa näin pian arviota antaa, joten ei miinuksia.
Jani H. - Hamina, Finland - ()
4/5 Hanskat ovat mukavan tuntuiset kädessä ja käytänkin niitä päivittäin.Laadukkaan ja kestävän oloiset.Sopivan ohuet kaikkeen näpräilyyn mitä ei paksummat hanskat kädessä voi tehdä.
Tommi L. - Vesanto, Finland - ()
5/5 Ostin pojalle mopohanskoiksi.

Syksyllä aivan loistavat,hyvän näköiset hanskat.

Talvella kuulemma liian kylmät mopoiluun.

Suosittelen kevääseen ja kesään.
Seppo A. - Kuopio, Finland - ()
4/5 Hintalaatusuhde kohtaa näissä hanskoissa. Voin suositella. Käytän hanskoja kylmillä keleillä autoa ajaessa ja järjestyksenvalvojan tehtävissä.
Otto U. - Järvenpää, Finland - ()

Commando - handskar

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Svarta och snygga Commando - handskar för vandring, jakt och vintersport. Varma handskar som erbjuder komfort och skydd. Med Commando -handskarna kan du ha ett fast grepp om din kampingyxa och göra upp eld för att värma dig själv när du kampar i den djupa skogen.


Specifikationer:

  • Storlek: M (handflatans omkrets 20-23cm), L (23-25cm), XL (25-28cm)

Medföljer:

  • 1 x Handskar

Garanti:

6 månader

90 172 SEK Info om moms
Välj storlek
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter