Telefonväska Tactical
Telefonväska Tactical

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Toni P.
    Toni P. (2016-10-17)
  • Produktfoto av Ilmari S.
    Ilmari S. (2016-05-13)

5/5 Erinomainen tuote esimerkiksi kännykälle, avaimille ja miksei esimerkiksi pienille uistin rasioille. Hyvät kiinnityspaikat joiden avulla helppo kiinnittää rinkan tai repun ulkopuolelle tai vyölle. Erittäin laadukkaan ja kestävän tuntuinen materiaali. Suosittelen kaikille. Hinta-/laatusuhteelta erinomainen hankinta.
Toni P. - Hamina, Finland - ()
5/5 Vielä en ole ehtinyt kuin kokeilemaan, mutta sen perusteella juuri sellainen kuin tarvitsen.

Tähän laukkuun sopii Dacom Armor-bluetooth-kuulokkeet ja puhelin ja vielä jää käyttämätöntäkin tilaa.

Mukana tulleen klipsin avulla nopeasti kiinni vaikka reppuun retkeillessä.

Erilaisten taskujen ansiosta erittäin mainio esimerkiksi sähkösavukkeen ja nesteidenkin kuljetukseen.
Kimmo P. - Hämeenlinna, Finland - ()
4/5 Näppärä pikkupussi, johon mahtuu monenlaista mukana kulkevaa tarviketta, kuten puhelin ja lompakko. Kulkee vyöllä tarvittaessa, mutta on kätevä myös heittää isompaan laukkuun, jolloin yksittäiset pikkuesineet eivät kuitenkaan ajelehdi irrallaan ja joudu hukkaan.
Tero Y. - Turku, Finland - ()
4/5 Käytin laukkua kesän vaelluksella Lapissa. Laukkussa pidin GPS-laitetta. Laukku on kooltaan riittävä ja sisään mahtuu helposti myös vara-akut. Etutaskuun mahtuu hyvin monitoimityökalu. Laukkua pidin rinkan vyöllä, niin avaaminen sujuu helposti, mutta vetoketkun kiinnilaitto takkuaa ajoittain. Omassa rinkassani laukku jäi sen varran kauas, että toisella kädellä kiinnilaittoa ei voinut avustaa. Toiminto olisi saattanut sujua toiselta puolelta helpommin. Lisäksi toinen "molle" nepparai aukesi ajoittain. Lakku on muuten hyvän tuntuinen. Hinta on todella halpa.
Hannu J. - Märynummi, Finland - ()
4/5 Laukku on todellisuudessa hieman pienempi kuin kuvat antavat ymmärtää. Siihen mahtuvat kuitenkin hienosti puhelin, avaimet, lompakko yms. pientä Laukku on tukevan ja laadukkaan oloinen.
Janne L. - Masku, Finland - ()
5/5 No nyt on varusesine, jolla ottaa tavarat haltuun! Kiinnitysjärjestelmä on loistava: saa kiinni leveäänkin vyöhön tai PALS-lenkkejä käyttäen MOLLE-yhteensopiviin reppuihin,tetsareihin yms. Sisällä sopivat lokerot erottelemaan lompakon,puhelimen,röökiaskin ym. tarpeellista tavaraa. Ehdoton kesähousujen lisävaruste!
Jukka Y. - Vantaa, Finland - ()

Telefonväska Tactical

★★★★★
★★★★★
18 Produktomdömen

Telefonväska med flera fack, väl lämpad för utomhusaktiviteter och resor. Rymmer förutom telefonen också exempelvis en penna, plånbok, pass m.m.


81 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter