OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare
OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare

5/5 Jatkojohto katkaisijalla. Ainakin Opelin obd-liitin on keskikonsolissa kannen alla, jatkojohdon ohut johto mahtuu raosta, joten yleisilme pysyy siistinä. Helppo kytkeä obd-lukija päälle milloin haluaa vaikka ajaessa häiritsemättä ajoa.
Hannu K. - Virrat, Finland - ()
4/5 Kätevä apuväline, auttaa paljon jos auton liitin ahtaassa paikassa. Käytän tuotetta varalla jos autoon tulee vikaactienpäällä. Vastaa odotuksiani hyvin
Sauli K. - Lahti, Finland - ()
4/5 Tuote pelaa oikein hyvin ja suuri plussa katkaisislle.

Autoon tuleva pää sopii hyvin ahtaaseen koloon. Hinta laatu on hyvä.

Olen käyttänyt johtoa obd ajotietokoneen kanssa.
Ari S. - Riihimäki, Finland - ()
4/5 Yksinkertaisesti hyvä jatko johto OBD lukijalla/palikoille.... + Katkaisia ominaisuus hyvä plussa, koska jos haluaa voi lukian jättää autoon, eikä se tällöin kuluta turhaa virtaa jne. Johto voisi olla ehkä jopa pidempikin, mutta riippuu toki käyttäjästä ja käyttökohteesta. Tuote sinänsä toimi täysin moitteetta, ja on myös ihan laadukkaan oloinen.
Ville S. - Nurmijärvi, Finland - ()
3/5 Kaapeli auton OBD2 portin ja OBD lukijan välille, kun lukija ei mahdu olemaan autossa portissa kiinni. Tulisi vain potkittua muuten autosta noustessa koko portti solmuun. Tuote on pyhässä yksinkertaisuudessa toimiva katkaisija, tosin katkaisimessa voisi olla ON ja OFF merkit. Joutunee aina välillä arpomaan jäikö päälle vai ei. Ainakin nyky autot kun ovat herkkiä ilmoittamaan että jokin syö auton akkua. Vaikkakin sen verran pientä tuo virran kulutus että, jos ei nyt viikoksi unohda päälle niin ei syö akkua tyhjäksi. Katkaisimen lattakaapeli oli plussaa, niin sai OBD lukijan pistettyä auton säilytyslokeron taakse piiloon.
Mikko K. - Hyvinkää, Finland - ()

OBD2 flat -skarvkabel med strömbrytare

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Behändig OBD2-skarvsladd som gör att du kan placera din OBD-enhet antingen närmare dig själv, eller lättare kunna gömma bort den.

Sladden har också en strömbrytare, så att du ska kunna stänga av OBD-enheten när du inte vill ha den igång. Detta kan vara bra om du har en WiFi eller bluetooth -styrd enhet.


Specifikationer:

  • Längd: 60cm
  • 16 Pins
  • OBD hane till hona

Medföljer:

  • 1 x Skarvkabel med strömbrytare

Garanti:

3 månader

126 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter