Solaris Persona 12W LED växtlampa E27
Denna 12W LED-lampa med vanlig E27-sockel är väl lämpad för enskilda större växter såsom tomat eller Chili.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Aki V.
  Aki V. (2016-10-09)
 • Produktfoto av Aki V.
  Aki V. (2016-10-09)
 • Produktfoto av Toni P.
  Toni P. (2016-09-24)

5/5 Todella erinomainen valo kukille. Pieni virrankulutus hyvin kirkas.

Tällä sisäkukat todella piristyvät. Yksi valo oli särkynyt kuljetuksessa

uusi toimitettiin tilalle, erinomaista toimintaa.
Esko H. - Suomijärvi, Finland - ()
4/5 Sain tuotteen 3:n viikon päästä tilauksesta. Lamppu vaikuttaa laadukkaalta ja valoteho on hyvä. Olen käyttänyt valoa vasta vajaa kaksi viikkoa, joten en vielä tiedä vaikutusta kasvien kasvuun. Yksi kasvin lehti oli melkein kiinni lampussa ja siihen alkoi tulla läiskiä, joten valo näyttää olevan tehokas. Suosittelen tuotetta, jos nyt myöhemmin huomaan sen vaikuttavan kasvien kasvuun.
Aki V. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Sain tuotteen hyvän kokoisessa paketissa, joka oli ehkä hieman rähjääntynyt matkasta, mutta kun otin tuotteen laatikosta ulos, olin ymmälläni kuinka iso ja jämäkän tuntoinen valo oli kädessä! Hörähdin kieltämättä hiukan nauruun. Vasta lyhyen aikaa kasvien kasvattamisesta kiinnostuneena löin tieteinkin valon äkkiä E27 kantaseen pöytälamppuuni ja kuin silmän räpäyksessä se valaisi koko pimeän pienen yksiöni komeasti. Rakkaus syttyi tuotteeseen yhtä nopeasti. Nyt pari pientä kasviani ovat saaneet oman sinistä ja punaista valoa hohtavan auringon kotiin ja ovat varmasti tyytyväisiä talvenkin yli. Voisin kuvitella ostavani toisen myöhemmin. Suosittelen!
Toni P. - Oulu, Finland - ()
4/5 -vielä on liian aikaista sanoa tykkäävätkö kasvit valosta

-minä en tykkää

-valo todella punaista ja kasvit näyttävät luonnottomilta, en suosittele huonekasvien valaisuun

-ehkä yrtit parempi kasvatusvaihtoehto tai taimikasvatus
Esko N. - Vantaa, Finland - ()
5/5 Yllättävän kirkas valo. Riittää varmaan. Mulla on n. 20 kukkaa sisällä. Varmaan 2 kpl. antaa tarpeeksi valoa. Tuntuu kaikinpuolin hyvältä ostokselta, ollut niin vähän aikaa käytössä etten osaa sanoa enempää.
Arto I. - Hämeenlinna, Finland - ()
5/5 chilien kasvatukseen ostettu tuote ja vertailun vuoksi laitoin samaa lajiketta olevan auringon valoon ikkunalaudalle ja hyvin näyttää lamppu toimivan,,laadusta en näin lyhyellä aika välillä voi kertoa ...hintaansa nähden ostan useamman jos tuote kestää...
Niko R. - Vantaa, Finland - ()

Solaris Persona 12W LED växtlampa E27

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Forskare på McGill University har utfört forskning kring LED på tomatplantor, och funnit att förhållandet 10:1 i röda och blå dioder ger 3,5 gånger snabbare acceleration av tillväxten och dessutom bättre rottillväxt samt vackrare blad.

Denna 12W LED-lampa med vanlig E27-sockel är väl lämpad för enskilda större växter såsom tomat eller Chili, men kan också som ensam eller i serie med flera lampor fungera som året runt belysning till hela odlingen, beroende på dess storlek.


Specifikationer:

 • Effekt: 12W
 • Lämplig spänning: 85-265V (230V)
 • Sockel: E27
 • Lysdioder förhållande (röd:blå): 10:1

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter