Oukitel K10000 vertikalt flipcover
Snyggt flipcover till Oukitel K10000, av vertikal modell som är bekvämare att använda under samtal. Tillverkat av konstläder, finns i flera färger.

5/5 Juuri sopiva kotelo mutta kun löytyisi lompakko kotelo oukkitelille niin se olisi hyvä.

Kyllä hinta ja laatu kohtaa tässäkin kotelossa.ainoa miinus kotelossa on että se pitää avata kun laittaa laturiin.
Markku T. - Räihä, Finland - ()
4/5 Tuntuu aika mukavalta, olisiko mukavampi käyttää jos aukeaisi sivulle päin. Onnistuin liimaamaan sen sen liian alas (peittää salaman osittain, kameraa en tosin käytä paljoakaan).
Juhani Y. - Jalasjärvi, Finland - ()
3/5 Suojakotelossa parannettavaa. Kotelo on muuten asiallinen, niin materiaaliltaan sekä korttitaskuiltaan. Iso miinus tulee siitä, että läppä aukeaa alaspäin. Näyttää melkoisen huvittavalta koska puhelin on suuri ja läppä aukeaa puhelimenmitan alaspäin. Vtaat jonkulle niin puolenmetrin lerpake roikkuu korvasta.
Joni S. - Ypäjä as, Finland - ()
3/5 Hankala käyttää kun toimii väärän lailla ois parempi kun aukiais sivulle. Kiinitys aika heikko omasta mielestä kun teippi kiinitys. Muuten jämäkän oloinen kotelo ja kestävän oloinen
Jukka V. - Kuivaniemi, Finland - ()
5/5 Ihan hyvä suojakotelo .koteloa käytetään puhelimen suajauksen estää kolhut ja naarmut. laatu tuntuu hyvältä ja hinta ok, on vasta pari päivää ollut käytössä ei valittamista, eukun ostamaan .
Tuomo H. - Korkeakoski, Finland - ()
4/5 Hommasin oukiteliin kun ei muualta oikein suojakoteloo kyseiseen puhelimeen löytynyt. Asettuu puhelimeen hyvin, mutta läppä mekanismi voisi olla toisin päin. Mutta asiansa ajaa, eikä hinnalla pilattu
Olli P. - Reijola, Finland - ()

Oukitel K10000 vertikalt flipcover

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Snyggt flipcover till Oukitel K10000, av vertikal modell som är bekvämare att använda under samtal. Tillverkat av konstläder, finns i flera färger.


136 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter