Elephone Qi-trådlös laddningsstation
Elephone Qi-trådlös laddningsstation

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Janne K.
  Janne K. (2016-08-11)
 • Produktfoto av Janne K.
  Janne K. (2016-08-11)
 • Produktfoto av Karri K.
  Karri K. (2016-06-10)
 • Produktfoto av Karri K.
  Karri K. (2016-06-10)

Våra kunders produktvideor

4/5 Bra och praktisk laddare. Ta dock längre tid att ladda upp batteriet än med kabel. Räkna med ungefär dubbla tiden. Snyggt blått ljus i laddläge.
Robert R. - Mölnlycke, Sweden - ()
4/5 Jag saknar en laddare till denna och eftersom den såldes med Elefon 9000 som har nya usb C kontakten så förväntade jag mig att den också hade denna kontakt och inte den äldre usb kontakten.
Johan W. - Se ramvik, Sweden - ()
4/5 Tuote tuntuu laadukkaalta ja se on toiminut moitteettomasti noin kuukauden päivät. Asettaessasi puhelimen laitteen päälle, siihen syttyy voimakas sininen valo jota ei voi sammuttaa. Tämä on osoittautunut hieman harmilliseksi varsinkin yöllistä latausta ajatellen.
Sammy H. - Kerava, Finland - ()
4/5 Ostin Qi laturin Elephone P9000 ja laite toimii moitteettomasti. Laturin ulkonäkö on tyylikäs ja puhelin pysyy laturissa hyvin. Laturi vastaa odotuksia hyvin ja USB-liitin ei kärsi jatkuvasta piuhan tökkimisestä.
Tuomas P. - Oulu, Finland - ()
4/5 Aikalailla mainio vehje. Jonkin verran tarkkuutta, että puhelin on kohdallaan ennenkuin alkaa lataamaan. Toimii esimerkiksi nahkakotelon läpi oikein hyvin. Liitin perinteinen mini-usb, eli varmasti johtoja löytyy kotinurkista valmiiksi.

Miinuspuolia oli, ettei mukana tullut minkäänlaista johtoa, ja kirkkaat ledit ladatessa, eli sijoituspaikka on mietittävä sen mukaan.

Kuitenkin ehkä paras hankinta, mitä Kiinasta olen tilannut!
Kari A. - Saimaanharju, Finland - ()
4/5 Siisti, kohtuuhintainen laturi. Toimii kohtalaisen hyvin, suojakuoren kanssa välillä lataamisen alkaminen takkuaa ja lataaminen on melko hidasta. Kuitenkin kätevä esimerkiksi yöksi vain laittaa tasolle ilman johtojen kanssa säheltämistä. Ladatessa hienona tehosteena sininen valo, joka toisaalta on varsinkin pimeässä huoneessa melko kirkas. Täten laturia on huono käyttää vaikkapa yöpöydällä. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen että laturiin menee vanhan mallin micro USB eikä uutta C tyypin USB:tä.
Janne K. - Tampere, Finland - ()

Elephone Qi-trådlös laddningsstation

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Elegant och funktionell Qi trådlös laddare från Elephone. Sätt telefonen ovanpå plattan så börjar enheten automatiskt att laddas. Inga sladdar behöver anslutas till enheten. Simpelt och smart.


Specifikationer:

 • Kompatibilitet: Alla telefoner/tablets som stöder Qi-trådlös laddning.
 • Ineffekt: 5V / 2A
 • Utström: 5V / 1A
 • Anslutningar: Micro-USB
 • Storlek: Diameter 98mm, tjocklek 10mm
 • Vikt: 73 g

Garanti:

6 månader

190 SEK Inkl. moms 25%
Antal 
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 18 h 19 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Valfri tilläggsutrustning:

Liknande produkter