Mobilkamera 8x zoom
Nu din mobiltelefon kan se på avstånd. Och korrekt!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Antti L.
  Antti L. (2016-08-11)

4/5 Tämä tekee puhelimestta lähes kameran.Tällä saa puhelimen kameraan lisää ulottuvuutta aivan kivasti, ja kuvan laatu pysyy hyvänä, toisin kuin puhelimen dikitaalitsoomilla. Ihan OK tuote kohtuu hintaan.
Juha H. - Lohiluoma, Finland - ()
4/5 Puhelimen kameran zoomina tällä saa näppärästi otettua selkeitä kuvia kaukana olevista kohteista. Ainoana miinuksena melko pieni linssin reikä, mikä aiheuttaa sen, että kuvan laidoilla tahtoo tulla varjostumaa. Ei ole haitannut käyttöä kuitenkaan, kun kuvaa voi muokata jälkikäteen. Teline aika välttämätön, ettei kamera heilu liikaa.
Timo R. - Jakkula, Finland - ()
3/5 Turhaan ostin, ei ainakaan vielä ole ollut käyttöä zoomille. Pitäis varmaan alkaa kuvaamaan esim. luontoa niin tulisi käyttöä enemmän. En siis pysty vielä sanomaan onko hyvä ostos.
Päivi O. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Tilasin tämän mutta kierteet eivät olleetkaan Match joten en saanut puhelimeen kiinni. Mutta sain tuotteesta rahat takaisin ja e Villen puolelta erittäin hyvin korjattu tilanne. En välittämättä suosittele tuotetta mutta verkkokauppaa kyllä!
Antti L. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Hinta/laatu kohdallaan. Tuolla hinnalla ei kukaan voi odottaakaan saavansa järjestelmäkameroiden linssien laatuista tavaraa. Opettelu- ja harrastelu käyttöön.
MIkko B. - Kotka, Finland - ()
3/5 Itse zoomi kohtuullisen hyvä; hintalaatu-suhde kohdillaan. Paketin mukana ei ikävä kyllä tullut kuvan telinettä iphonelle, joten zoomin asettaminen iphone 5s on melko hankalaa.
Joakim M. - Tampere, Finland - ()

Mobilkamera 8x zoom

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

Allmänt:

Nu kan din mobiltelefon börja se på avstånd! Detta geniala tillbehör möjliggör att du kan lägga till åtta gånger zoom. Teleobjektivet är lätt och smidigt och monteras enkelt när det behövs, så att allt på avstånd kan ses med bra kvalitet.

Specifikationer:

 • Justerbar universell montering stam passar alla kameratelefoner 
 • Förstoring: 8x 
 • Objektiv: 18mm 
 • Bildvinkel: 7 grader 
 • Visningsyta: 123m/1000m 
 • Vikt: 100 gram 
 • Mått: 30 x 60mm

 

Medföljer:

 • 1 x 8x zoom kamera för mobiltelefon

 

Garanti:

Produkten har 1 års garanti

 


Garanti:

1 år

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter