Universal hylsnyckel 9-17mm
Universal hylsnyckel 9-17mm

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tuomas K.
  Tuomas K. (2016-10-25)
 • Produktfoto av Tuomas K.
  Tuomas K. (2016-10-25)
 • Produktfoto av Hannu T.
  Hannu T. (2016-09-15)
 • Produktfoto av Hannu T.
  Hannu T. (2016-09-15)
 • Produktfoto av Reijo S.
  Reijo S. (2016-07-06)

Våra kunders produktvideor

5/5 Kanon bra gör det som det ska göra. Det är lätt att låssa på skruvar eller muttra som man annars inte skulle ha chans att får loss.

Mycket bra produkt.
Hans-jürgen F. - Hudiksvall, Sweden - ()
5/5 Hintaansa nähden erinomainen lisä työkaluihin. Aukoo niin millikokoiset, kuin tuumakokoisetkin pultit ja mutterit, saattaapa onnistua jopa pyöristyneeseen kantaan tarraaminen :) Tosin ulottuvuus saisi olla pitempi, sillä nystyrät eivät mene sisäänpäin kuin noin sentin verran, mikä hankaloittaa esimerkiksi muttereiden avaamista. Kovin tiukkoja pultteja tällä ei ehkä kannata alkaa availemaan, mutta erikoistilanteisiin oiva apuväline.
Tuomas K. - Iisalmi, Finland - ()
5/5 pitihän tota heti päästä kokeilemaan.. ei aivan joka paikkaan sovellu , mutta yleishylsynä erinomainen.. Jos kovin pitkää vääntövartta täytyy kokeilla, ein aivan heti tällä kokeilisi avata. mutta autossa räikkä ja tämä hylsy... aika pitkälle pärjää.. kätevää.. hintalaatusuhde kohdallaan.. ei voi muuta kuin suositella. aika näyttää kuinka kauan hylsy kestää..
Matti H. - Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Yleis hylsyavain . Sopii 7 - 19 mm pulttiin tai mutteriin joka on tasaisella alustalla jossa tilaa hylsyn painua alustaan . Jos pultti on mutteria ylempänä , ei hylsy yllä mutteriin . Sopii myös tuumamitoituksella oleviin . Soveltuu varahylsyksi , esim . autossa mukana .Hinnaltaan edullinen ja pienikokoinen mukanakuljetettavaksi .
Hannu T. - Polvijärvi, Finland - ()
3/5 Tuote toimi kohtuullisesti, Hinta ja laatu sopivassa suhteessa. Kestää kohtuullista käyttöä . Ei niin hyödyllinen kun aluksi ajattelin vaikkakin muutamassa tilanteessa tullut tarpeeseen.
Vili . - Joensuu, Finland - ()
4/5 Kätevä yleisavain kaikkeen vääntämiseen. Hyvä autossa. Ei tarvi välttämättä kaivaa sitä oikean kokoista hylsyä yhtä pulttia tai mutteria varten. Auton rengasta en välttämättä tällä alkaisi vääntämään auki, en ole kokeillut mutta veikkaan ettei pitemmässä käytössä niin kovaa vääntöä kestä. Tällä saa myös auki siipimutterit ja muut missä vain on vähän kulmaa mihin tämän hylsyn puikot saa tarrattua kiinni.
Niko A. - Rovaniemi, Finland - ()

Universal hylsnyckel 9-17mm

★★★★★
★★★★★
26 Produktomdömen

Denna fiffiga hylsnyckel ersätter en hel drös med vanliga verktyg, och är oumbärlig att ha både hemma, på sommarstugan eller i olika fordon.

Hylsan är full av fjäderbelastade pinnar, och när du trycker ner hylsan mot bulten så trycks de pinnar in som gör kontakt mot bulten. Övriga pinnar lämnar nere, och ger stöd runtom bulten så att hylsan inte slipper att snurra och svarva bulten rund i kanterna.

Tillverkad av kromat rostfritt stål, och levereras med adapter för skruvdragare. OBS! Spärrhandtaget medföljer ej, men går att beställas som tillval här.


Extra:

Universaali hylsyavain

Specifikationer:

 • Passar för skruvar och bultar med diameter 9-17 mm
 • Kompatibel med spärrskaft som har 1/4" axel.
 • Material: Förkromat, rostfritt stål

Medföljer:

 • 1 x Universalhylsa
 • 1 x Adapter

Garanti:

1 år

154 SEK Inkl. moms 25%
Antal 
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 14 h 39 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Valfri tilläggsutrustning:

Liknande produkter