GoPro styrstångsfäste
Styrstångsfäste för alla modeller av GoPro. Fixering sker med hjälp av en klämma, och du behöver inte använda verktyg överhuvudtaget.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Teemu T.
  Teemu T. (2016-09-11)
 • Produktfoto av Teemu T.
  Teemu T. (2016-09-11)
 • Produktfoto av Jani S.
  Jani S. (2014-12-20)
 • Produktfoto av Jani S.
  Jani S. (2014-12-20)
 • Produktfoto av Ossi H.
  Ossi H. (2014-06-30)
 • Produktfoto av Joni L.
  Joni L. (2014-06-26)
 • Produktfoto av Joni L.
  Joni L. (2014-06-26)
 • Produktfoto av Joni L.
  Joni L. (2014-06-26)
 • Produktfoto av Joni L.
  Joni L. (2014-06-26)

Våra kunders produktvideor

4/5 Testasin polkupyörällä ja kiinnikkeen sai pysymään kunnolla kiinni kun ruuvaa ja kääntää kiristimestä tarpeeksi. Jousittamattomassa pyörässä kamera tärisee pienistäkin epätasaisuuksista. Nähtäväksi jää miten kovamuovi toimii pakkasilla.
Teemu T. - Kouvola, Finland - ()
4/5 Hinta-laatu kohillaan-------------------------------------------------

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Juha M. - Turku, Finland - ()
5/5 Kerrassaan toimiva kiristi esim: uistelu kalastuksessa saa kiinni tukevasti kaiteeseen kiinni sopivaan paikkaan kun alkaa kalan väsytys

niin jää todistus naapurille ei tartte selitellä suosistelen
Reijo P. - Kuopio, Finland - ()
5/5 Tankokiinnitys on erittäin toimiva. Ollut veneessäni monta kertaa mukana ja saa kiinni kivasti vaikka 25mm putkeen. Suosittelen tätä Gopro yms. kypäräkameroihin.
Petri K. - Kerava, Finland - ()
5/5 Alkuperäiseen tankokiinnitykseen verrattuna 10 kertaa parempi ja kestävämpi! Alkuperäinen hajosi itsellä muutaman käytön jälkeen. Säädettävän kiinnityksen ansiosta kiinnike menee monen paksuisille tangoille.
Toni M. - Vaasa, Finland - ()
3/5 Kelpo peli, etenkin jos kuvausalusta ei ole kovin tärisevä. Saisi olla vähän jämäkämpi, sillä ainakin oma GoPro- kamera on sen verran painava, että ohajustagossa olleessaan tärisyttää kuvaa. Toimii parhaiten, jos teline on suunnattu alaspäin ja kamera ikäänkuin roikkuu telineessä. Hinta-laatu suhde on sen verran hyvä, että on mielestäni kannattava tilaus.

Linkitetyssä videossa on käytetty myös rintavaljaita: http://www.e-ville.com/fi/3086-gopro-tarvikkeet/12384-gopro-rintavaljaat.html
Risto P. - Joensuu, Finland - ()

GoPro styrstångsfäste

★★★★★
★★★★★
23 Produktomdömen

Styrstångsfäste för alla modeller av GoPro. Fixering sker med hjälp av en klämma, och du behöver inte använda verktyg överhuvudtaget. Ställningen är roterbar i 180 grader, så att du får kameran inställd i önskad bildvinkel. Placera stativet på exempelvis en cykel, motorcykel eller båt. Passar till GoPro Hero, HERO2, Hero3 och Hero3+ modeller.

Produkten är ett tillbehör.


154 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 11 h 3 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter