Pulsoximeter
Detta är ett medicinskt mätinstrument som används för mätning av syremättnaden i blodet.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-05-18)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2016-05-18)
 • Produktfoto av Raino S.
  Raino S. (2016-05-06)

Våra kunders produktvideor

5/5 Lätt och helt intuitiv hur den funkar och snyggt med att man ser en graf i realtid hur pulsen är. Riktigt snyggt tycker jag. Funkar bra för stora och små fingrar. En komplett produkt.
Johan W. - Se ramvik, Sweden - ()
5/5 Laadukas peli edulliseen hintaan. Vastaava tuote maksaa normaalisti muissa verkkokaupoissa puolet enemmän. Mittari kertoo tarkasti veren happipitoisuuden. Nykyään tärkeä ja paljon käytetty apuväline terveyden seurantaan omassa perheessä. Suosittelen lämpimästi.
Markku . - Joensuu, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä laite ja yksinkertainen käyttää. Ainut käytettävissä oleva nappula muuttaa näytöllä olevan tiedon asentoa eli voi katsoa eri suunnista. Samalla kyllä tuo graafinen osuus hieman muuttuu eli sykettä voi katsella myös kuvaajasta. Paristoja ei tullut mukana, mutta laitteeseen siis kuuluu nuot normaalit AAA -paristot eli ne ovat helposti saatavilla.
Tero H. - Nakkila, Finland - ()
4/5 Sormenpää pulssioksimetri on kokonsa puolesta helposti mukana kulkeva bioparametrimittalaite. Erityistä käyttöä sillä on hengityselinsairauksia (astma, keuhkoahtautumatauti) poteville henkilökohtaisena edullisena mittalaitteena. Myös onnettomuustilanteissa voi olla arvokastakin käyttöä kohteen tilan selvittämisessä esim. 112:n väelle. Laite antaa ainakin `normaalihapetustilassa` vastaavia arvoja kuin muut kokeilemani vastaavat laitteet. Sormi tulee asettaa huolellisesti perille asti laitteen sormitukea vasten, muuten tulee virheellisiä tuloksia. J a mittaus syytä suorittaa ainakin kahdesti. Pattereita laite kuluttaa joten varapatterit syytä olla käsillä.
Raino S. - Järvenpää, Finland - ()
5/5 Tuote on helppokäyttöinen ja nopeasti toimintavalmis. Lapsilla ollut astmaoireita ja tuolla on voinut tarkastaa happiarvot ja lääkityksen tarpeen. Oletus on että tuo näyttää aika oikeat arvot. Onhan siitä apua varmaan urheiluhommissakin kuka käyttää.
Kai K. - Sotkamo, Finland - ()
5/5 Tämä on aivan ihana tuote! Jo toinen samanlainen, jonka tilasin. Toimii kuin unelma, useita vaihtoehtoja näytölle, patterit kestävät kovaakin käyttöä ja kaikin puolin suositeltava!
Katriina O. - Lahti, Finland - ()

Pulsoximeter

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Smidig pulsoximeter som placeras på fingret och mäter din syremättnad i blodet. Verktyget fungerar med belysning, och mätmetoden kallas för pulsoximetri.

Sätt fingret i mätaren, och efter ca 5 sekunder kan du avläsa både din syremättnad, och puls.


Specifikationer:

 • OLED-display
 • Dimensioner: 62 x 32 x 33mm
 • Vikt: 27 g
 • Fungerar med 2st AAA-batterier
 • Oximetri - läser av syrenivån med LED

Medföljer:

 • 1 x Pulsoximeter
 • 1 x Handledsrem
 • 2 x AAA-batteri

Garanti:

6 månader

244 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Nästa inkommande leverans om 19 h 20 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter