Kaffekvarn med dubbla förvaringsburkar
Manuell kaffekvarn som maler ditt kaffe till vald grovkornighet. Passar mycket bra till både espressobryggare, och till Bodum kaffepressar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Timo J.
  Timo J. (2016-06-08)
 • Produktfoto av Timo J.
  Timo J. (2016-06-08)

4/5 Hyvänlaatuinen sekä hintainen mutta vaikea jauhaa - käsi väsyy. Aamukahvi todella hyvänmakuinen aina kun pavuista jauhaa. Jos tarvin 15 - 20 kupin verran, niin käytän jauhettua kahvia.
Einike - Espoo, Finland - ()
5/5 Laite on kapasiteettinsa puolesta parhaimmillaan yhden- tai kahdenhengen talouksissa: kahvia ei tule jauhetuksi liikaa ja siksi se on aina tuoretta. Voit myös ostaa pienempiä papupakkauksia, jolloin tuoreus (laatu) pysyy hyvällä tasolla - ja voit kokeillaeri laatuja!

Mainio tuote!
Jiitee - Mikkeli, Finland - ()
4/5 Käy kahvin jauhamiseen, tosin pieniin määriin, veivaamiseen menee n.15-20 min/15 kupillista, saa pitää kiinni aika reilusti, vähän heppoinen (muovia) kierreosa myllyssä kun kiinnitetään lasipurkkiin. Mutta on kahvi todella hyvää, eikä närästä kun pavuista jauhaa!
Kari A. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen 2 kahvimyllyksi testasin tuotetta tänään ja toimi moiteetomasti jauho kahvinpavut sopivaksi säilytys purkki plussaa pystyy jauhamaan keralla 2 päivän annoksen hinta/laatu oli kohdillaan voin suositella kaikille kahvia rakastavalle.
Matti K. - Tuusula, Finland - ()
4/5 Toimiva kahvimylly. Aluksi aika jäykkä ja raskas, mutta käytön myötä uutuudenkarheus pehmentynyt. Nyt jauhaa aika tasaista ja pientä jauhoa. Vähän kyllä käsi väsyy jos pannullista varten yrittää jauhaa. Enemmänkin espresso-luokan jauhaja.
Timo J. - Hyvinkää, Finland - ()

Kaffekvarn med dubbla förvaringsburkar

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Manuell kaffekvarn som maler ditt kaffe till vald grovkornighet. Passar mycket bra till både vanliga bryggare, espressobryggare, och till Bodum kaffepressar.

Knivarna är keramiska och rostar inte. Du kan själv justera hur fint du vill ha ditt kaffe malet. Kvarnen skruvas fast på glasburken, bönorna hälls i kvarnen, och efter det är det bara att veva. Efteråt kan du försegla båda burkarna med de tillhörande locken, så att kaffet bibehåller sin arom ifall du inte använder allt kaffe på en gång.

Kom ihåg att rengöra kvarnen med jämna mellanrum. Kaffe innehåller mycket fett som härsknar och ger bismaker till den färdiga produkten.


Specifikationer:

 • Keramiska knivar
 • Motorik: Rostfritt stål
 • Knivarna justerbara
 • Motorik och vevarm är löstagbar
 • Bör ej diskas i maskin

Medföljer:

 • 2 x glasburkar med lock
 • 1 x Vevarm
 • 1 x Kvarnhus
 • 1 x Rengöringsborste

117 181 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Nästa inkommande leverans om 7 h 4 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.

Liknande produkter