Huawei Honor 7 displayskydd av härdat glas
Huawei Honor 7 displayskydd av härdat glas

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Juho R.
  Juho R. (2016-10-10)
 • Produktfoto av Emma L.
  Emma L. (2016-01-28)
 • Produktfoto av Henri U.
  Henri U. (2016-01-18)
 • Produktfoto av Henri U.
  Henri U. (2016-01-18)

5/5 Tää oli hyvä, toimiva suoja ja hyvin pysyny. Hintaan nähden tilaan toisen jos tarvitsee, Suomessa kaikki kallista ja täältä saa parisen kpletta samaan hintaan.
Juho R. - Iisalmi, Finland - ()
5/5 2 kpl näitä tilanneena olen kahdesti säästänyt näytön hengen. Hyvin edullinen ja toimiva suoja, halvin ja paras mahdollinen vakuutus näytön pelastamiseksi. Vastasi kaikkia odotuksia, ja suosittelen myös muille puhelimen omistajille. Ainoa miinus on se, että likaa hylkivästä pinnasta huolimatta kalvo tuntuu keräävän likaa ehkä normaalia enemmänkin.
Joonas P. - Oulu, Finland - ()
3/5 Ei oikein hyvä käytössä, halki jo monesta kohtaa.

Soveltuu varmaan sellaiselle henkilölle jolla puhelin pysyy kädessä eikä putoile lattialla:) eli ei puhelinta vasarana käyttävälle.
Jyrki H. - Kiteenlahti, Finland - ()
2/5 Oli pienenmoista palautusrumbaa kun mahdollisesti tehtaalta asti muutamat lasit ovat olleet rikki, joudutaan odottamaan uutta ehjää, mutta muuten tuote vaikutti hyvältä
Dani P. - Tervakoski, Finland - ()
5/5 Vastaavanlainen kuin suomessa myytävät ainakin ulkoisilta olemuksiltaan, mitä nyt pakkaus vähemmän "ammattimainen" kieliasun yms suhteen. Asennus helppoa ja vaikkapa youtubesta löytyy ohjeita jos ensimmäistä kertaa sitä on tekemässä
Juho K. - Kotka, Finland - ()
4/5 tilasin suomi varastolta.todella hyvä näytönsuoja kunhan sain vain postista ehjän..vasta 4. lähetys tuli ehjänä perille.e-ville kuitenkin hyvitti rikkinäisistä laseista johtuneet harmitukset.
Matti L. - Koria, Finland - ()

Huawei Honor 7 displayskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

Glöm repiga skyddsfilmer av plast och upptäck fördelarna med ett extra lager glas ovanpå skärmen!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt, och tillsammans med vilket annat fodral som helst!

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen mycket väl mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.


63 117 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Nästa inkommande leverans om 10 h 17 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter