Huawei Honor 7 fodral
Huawei Honor 7 fodral

4/5 _
Arto T. - Kauppilanmäki, Finland - ()
5/5 Tuote on oikein hyvä! Yksinkertainen, mutta nätti. Sopivan karhea ja pysyy hyvin käsissä. Vastasi täysin odotuksia ja ostaisin samanlaisen uudestaankin.
Janita S. - Vihti, Finland - ()
5/5 Laadukas suojakuori, Nillkin. Hinta ja laatu kohdallaan. Kuori takaa karhea, niin pysyy paremmin kädessä? Shampanja premium malliin kun nenä päähän. Istuu täydellisesti.
Marko K. - Leppävirta, Finland - ()
5/5 kätevä, suojaa puhelinta. ei liukas,pysyy hyvin kädessä. hinta sopiva,vähän vois laskea hinnasta. toimitus oli pitkä,kun Kiinasta lähetettiin.
Markku S. - Salmivaara, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä suojakuori Huawei Honor 7 -puhelimelle. Hinta-laatusuhde on aivan mahtava. Ollut käytössä 6kk ja olen ollut tuotteeseen joka päivä täysin tyytyväinen!
Veera A. - Espoo, Finland - ()
5/5 Kuori istui puhelimeen erinomaisesti, eikä missään reunoissa ole teräviä kulmia, kuten useissa halvoissa kuorissa. Ruskea väri vivahtaa ehkä hiukan oliivin vihreään, mutta on muutoin tyylikäs. Kuoren irroittaminen tosin on hieman hankalaa, johtuen kuoren tiukkuudesta.
Antti R. - Turku, Finland - ()

Huawei Honor 7 fodral

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Skydda luren med detta bakstycke i hårdplast. Ger effektiv lindring när luren tappas i golvet och håller också sidorna intakta från stötar och repor. Finns i flera färger.


Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter