LED-blockljus med batteri
Vackert blockljus med LED-belysning som ger stämningsfullt sken och är mycket säkert att använda.

5/5 Ihanat tunnelmalliset ja turvalliset kynttilät. ihan aidon oloiset, kun ei mene niihin koskemaan. Sijoitin takkahuoneen pöydälle tarjottimelle ja juhlissakaan ei tarvinnut pelätä tulipaloja, kun toimivat pattereilla. Suosittelen kaikille kynttilänvalon ystäville. Hinta isoimmissa turhan kallis, pienet suht edullisia.
Minna T. - Masala, Finland - ()
5/5 Turvallista viihtyisyyttä ja tunnelmaa :)

Hyvä ostos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Petri V. - Harjavalta, Finland - ()
5/5 Ihan mukava led-kynttilä, 'liekki' ei kyllä ollut kauneimmasta päästä, päällä ollessaan pallomainen mötikkä mutta kauempaa katsottuna kynttilä luo tunnelmaa. Vasta pari kertaa päällä joten laadusta ei voi vielä sanoa mitään.
Nika M. - Espoo, Finland - ()
4/5 Tunnelmallisia turvallisia tunnelmantuojia kynttiläasetelmiin ym.. Suosittelen minulla nyt jo 12 kpl erikokoisia "kynttilöitä"

Hyvä suht. edullinen ostos.
Oiva S. - Lappeenranta, Finland - ()
5/5 Todella hyvä ostos. Annoin osan kynttilöistä lahjaksi ystävälleni, jolla on vilkas kissanpoikanen. Olimme molemmat ihastuneita ja ilahtuneita kynttilöistä...nyt ei pienen viiksikarvat kärvenny, huolettomia käyttää. Kiitos!
Raija A. - Kuopio, Finland - ()
3/5 Kynttilät näyttivät aidoilta ja liekki lepatti aidon näköisesti. Patterit olivat surkeat, kun eivät kestäneet muutamaa päivää. Jouluaattona laittettiin kynttilät (3 kpl) palamaan ja jokaisen kynttilän liekki hiipui muutamassa päivässä. Vastaavat kilpailevan kaupan kynttilät paloivat vielä loppiaisena.
Me - Mäntsälä, Finland - ()

LED-blockljus med batteri

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Vackert blockljus med LED-belysning som ger stämningsfullt sken och är mycket säkert att använda.

Ljuset oscillerar och ger på så sätt ett mycket naturtroget sken, precis som en eldslåga. On/Off-knappen hittas i botten, och det medföljande batteriet är av typen CR2032.

Finns i många storlekar!


Specifikationer:

  • Fungerar med 1 x CR2032 batteri
  • Material: Plast, vaxad yta.

Medföljer:

  • 1 x Blockljus
  • 1 x Batteri

Garanti:

3 månader

45 SEK Inkl. moms 25%
Välj storlek
Antal  Lägg i varukorgen »
- Nästa inkommande leverans om 4 h 2 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter