Legogubbar -isbitsform
Isbitsform för legogubbar

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Riikka H.
  Riikka H. (2016-02-01)
 • Produktfoto av Riikka H.
  Riikka H. (2016-02-01)
 • Produktfoto av Tuija L.
  Tuija L. (2015-07-15)
 • Produktfoto av Tuija L.
  Tuija L. (2015-07-15)

5/5 Muotti toimii kuten pitääkin. Vettä muottiin, muotti pakkaseen ja odottelemaan jäätymistä. Ukos saa muotista pois helposti ja ehjinä. Lapset tykkäsivät kovasti Lego-ukon muotoisista jääpaloista.
Matti T. - Tampere, Finland - ()
5/5 Tämä oli hauska löytö. Nämä jääpalaukkelit ovat perheemme suosikit. Jos ei halua tehdä jääpaloja, niin tätä voi käyttää vaikka kipsimuottina. Siitä saa kivoja lego-ukkoja.
Eeva-Maria M. - Noormarkku, Finland - ()
5/5 Muotilla tekee 8 ukkoa jotka ovat siis täsmälleen oikeiden lego-ukkojen kokoisia. Jääpaloiksi aika pieniä, sulavat nopeasti ja pakkaseen laitettaessa pitää olla tarkkana että muotti pysyy vaakatasossa ja ukoissa tarpeeksi vettä sisällä. Mehujäinä olivat lasten mieleen. Pisimpään voi ihailla suklaaukkoja, laitoimme niitä synttärikakun koristeeksi!
Riikka H. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Hyvä muotti tehdä esimerkiksi suklaisia legoukkoja. Helppo käyttää ja puhdistaa. Hyvin lähti suklaat irti, kun olivat jähmettyneet. Hinta-laatusuhde kohdillaan.
Hannele H. - Simo, Finland - ()
4/5 Muotti menee joululahjaksi niin en ole vielä kokeillut tehdä muotilla jääpaloja, mutta villeissä ideoissa muotilla voisi tehdä muutakin kuin jääpaloja. Paketin aukaistessa silikoni haisi erittäin voimakkaasti. Muotissa on kuitenkin elintarvikehyväksyntä merkki. Saa nähdä miten jäätyneet ukot irtoaa kokonaisina muotista.
Samuli L. - Paimio, Finland - ()
4/5 En ole käyttänyt vielä, mutta muotti tuntuu laafukkaalta ja kestävältä. Varmasti tulee tehtyä leegoukko karkkeja ja mehujääpaloja tuohon leegomukiin :D
Anna T. - Pori, Finland - ()

Legogubbar -isbitsform

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

Isbitsform för legogubbar. Ur en form får du 10st legogubbar. Perfekt gåva till lego-fanatikerna, eller till födelsedagskalaset för barnen. Gjord av hållbar gummi.

Se också vår form för legoklossar här.


Medföljer:

 • 1 x Isbitsform

Garanti:

6 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter