Scorpion campingyxa
Detta är ett smart och fräsch yxa att ta med dig när du reser till stugan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Vili-Petteri N.
  Vili-Petteri N. (2016-07-09)
 • Produktfoto av Kari-matti L.
  Kari-matti L. (2016-04-20)
 • Produktfoto av Kari-matti L.
  Kari-matti L. (2016-04-20)
 • Produktfoto av Janne T.
  Janne T. (2016-04-07)
 • Produktfoto av Harri Matikainen
  Harri Matikainen (2015-11-14)

5/5 Ehkä hieman pienehkö minun käteen, mutta enpä tätä mihinkään harvennushakkuuseen hankkinutkaan, vaan nimenomaan retkille sytykkeiden pilkkomiseen ja muihin pikkunaputteluihin, siinä hommassa hoitaa virkansa. Vaikuttaa kestävältä kevyestä rakenteesta huolimatta.
Hannu H. - Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Erittäin pieni ja kevyt. mutta näppärä kirves reissuun . vaikuttaa kestävältä . kahva ei maailman ergonomisin mutta hyvin saa nuotio tarpeita tehtyy ja pystyy jopa vuolemaan näppärästi lastuja
Jani T. - Anjalankoski, Finland - ()
3/5 Ei tällä halkoja hakkaa mutta tarpeen vaatiessa saa kyllä pienittyä hieman isommista haloista pienempää tikkua niin saa nuotion sytytettyä. Liian kevyt isojen halkojen pilkkomiseen. Autoon tämänkin ostin jos ja kun tulee tarvetta. Ja onhan tässä 6-kolot muttereille ja pullonaukaisija ;)
Niko A. - Rovaniemi, Finland - ()
3/5 Kyllä tällä pikkaisen sai sytykkeittä pöllistä irti..

Aina vaan näiden kaupan tavaroiden kanssa, että terä ei ole "oikein" iskussa... Pikku tuunauksen jälkeen erittäin pätevä.
Tommi K. - Kotka, Finland - ()
4/5 Otin mukaan lähtiessäni Lappiin. Näppärän kokoinen ja painoinen pienten oksien/puiden pätkimiseen. Ainakin näin aluksi niin terävä että voi jopa veistellä. Kahva on kiedottu nyöriin, joka on liimalla kiinni parista kohtaa, mutta jonka saa käyttöön hätätilassa. Pyöräretkelle luontoon hyvinkin sopiva, terän perällä olevien kuusikulmamuttereiden avaamiseen tarkoitettujen, vuoksi. Pullonavaaja missä tahansa työkalussa on plussaa. Tulee kyllä kulkemaan mukana luontoretkillä tulevaisuudessakin.
Vili-Petteri N. - Oulu, Finland - ()
4/5 Tämä on kuin tehty kevyeen lastuamiseen. Näppärä kuljettaa mukana vyölenkin ansiosta. Kirves ei paina paljoa mutta on ajatuksella tehtyä terästä joten sopii käteen hienosti. Kädensijan narut olisi voinut tietysti sitoa tarkemmin mutta se on sivuseikka koska teräs on pääasia. Suosittelen tätä lämpimästi kaikille jotka käyvät esim. yleisillä laavuilla makkaranpaistossa jossa tulukset auttavat. Jos haluat raakaa halkomista niin kannattaa suunnata katse muualle. Tällä tekee kaiken pienen halkomisen hyvin mutta turhan raakaa käyttöä ei tältä kannata odottaa. Hinta ja laatu kohtaavat kuitenkin. Ei tämä pelkkä koriste-esine ole vaikka siltä näyttääkin.
Jarno S. - Tampere, Finland - ()

Scorpion campingyxa

★★★★★
★★★★★
11 Produktomdömen

Detta är ett smart och fräsch yxa att ta med dig när du reser till stugan. Eller varför inte förvara den i bilen eller i båten? Du kan bära med dig yxan på vandringar eftersom den kan hängas i bältet med det medföljande bladskyddet.

Yxan är vass och är lämplig för att klyva ved, men tillräckligt liten för att du lätt ska kunna skära tändningsmaterial för en lägereld. Yxskaftet är täckt av en nylonsträng som ger ett bra grepp. I yxans blad finns tre insexnycklar och en bältesskärare, som även fungerar som en flasköppnare!


Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)
Produkten är inte tillgänglig för tillfället

Liknande produkter