Evala resväska 24"
Resväska utrustad med 4st hjul, vilket gör den mycket lätt att hantera under längre resor med mycket traskande.

4/5 Noh, lähi "roinakaupasta" olisi saanut saman pikkaisen halvemmalla..

Ei varmaan näitä kannata myydä 5000 km päästä :|
Tommi K. - Kotka, Finland - ()
4/5 Erinomainen ostos.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jouni P. - Pirkkala, Finland - ()
5/5 Erittäin nopea toimitus , hyvän näköinen laukku!

Odottaa tuossa kesälomareissua ja valmiina testaukseen tuota pikaa.

Taatusti tulen käyttämään tämän paikan tuotteita

toistekin, sen verran hyvää palvelua sain tällä kertaa.
Ari K. - Lahti, Finland - ()
5/5 Vielä en ole päässyt kokeilemaan laukkua tosikäytössä. Ulkonäkö vastasi kuvausta, väri oli tosin tummemman sininen kuin kuvassa, mutta upeannäköinen sekin. Ultrakevyt ja liikkuu helposti neljän tuplapyörän ansiosta. Miellyttävät kantokahvat kahdella sivulla ja porrastettu vetokahva kätevä. Sisäosiltaan vaikuttaa ihan tarkoituksenmukaiselta. Odotan malttamattomana, että pääsen pian matkalle uuden matkalaukkuni kanssa..
Tuula L. - Vaasa, Finland - ()
4/5 Laukku oli juuri 2,5 vkon Floridan matkalla ... hyvin toimi ja kaikki tarpeellinen mahtui...Olen oikein tyytyväinen ja voin vain suositella... tosin kaipaisin samaa mallia myös isompaa laukkua jotta tuliaisetkin saisi sinne mahtumaan ja pääsisi erillisitä käsimatkatavaroista eroon...tulen varmasti jatkossakin seuraamaan tarjontaanne ja kun jotakin tarvitsen niin katson teiltä ensin ... seuraavan on älypuhelimen hankinta...joka sopii yhteen samsungin tabletin kanssa...ja tuo teidän toimitus oli erittäin hyvä ja nopea...kIITOS
Tuula R. - Rymättylä, Finland - ()
5/5 Loistava hinta-laatusuhde, tarpeeksi isot pyörät ja kevyt kuljettaa. Sopii niin viikonloppulaukuksi kuin pidemmillekin matkoille. Sisällä siisti ja kaunis vuori ja kiinnitysnauhat, jotka pitävät vaatteet ja tavarat hyvin paikoillaan. Kahva tarpeeksi pitkä ja laukkua helppo vetää vähän pidemmänkin käyttäjän. Budapestin matkallakaan kuori ei kärsinyt yhtään eikä mennyt lommoille laukkukuljetuksessa. Suosittelen kyllä - ja jos vielä saisi pinkkinä tai punaisena niin olisi naiselle täydellinen ja erottuisi hyvin hihnalta. Suosittelen kyllä !
Sari S. - Helsinki, Finland - ()

Evala resväska 24"

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Resväska utrustad med 4st hjul, vilket gör den mycket lätt att hantera under längre resor med mycket traskande. Den är 24 tum stor och gjord av hållbart kompositplast. Materialet absorberar upp stötar och smällar och fördelar dem mot en stor yta på resväskan, vilket gör att både innehållet samt väskan håller för hårdhänt hantering.

Den har dubbla bärhandtag och kan både dras efter, samt vid din sida när du går. Teleskophandtag som är låsbart i två olika lägen gör att den passar för både längre och kortare personer.

Inuti väskan finns ett avskiljande fack med blixtlås som passar perfekt för mindre föremål samt viktiga handlingar. Väskan är låsbar med kombinationslås vilket gör att inte objudna gäster kan komma åt innehållet utan att du märker det.


Specifikationer:

  • Märke: Evala
  • Modell: 24"
  • Två bärhandtag
  • Handtaget låsbart i två nivåer
  • Fyra hjul
  • Kombinationslås
  • Mått: 66 x 26 x 47cm
  • Vikt: 3,8 kg

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)
Produkten är inte tillgänglig för tillfället

Liknande produkter