100-delars draglåda
I denna draglåda hittar du olika typer av beten och tillbehör för fiske. I lådan finns samlat nästan alla typer av fiskedrag, såsom spinnare, wobblers, flugor och jiggar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-02-10)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-02-10)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-06-18)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-06-18)

Våra kunders produktvideor

5/5 Hyvä viehesarja siiman kiinnitys kohdissa pikkasen parantamisen varaa mutta ei haittaa. tuote vastasi odotuksiani ja olen tyytyväinen tuotteesen
Markku L. - Jämsä, Finland - ()
4/5 Kaikenmaailman sälää sisältää,aika paljon turhaakin. Noi kiinan vaaput ei oikein vakuuttanut mutta ui oikein silti. paljon jigejä sun muuta mistä saisi maksaa erikseen kovan hinnan. parilla uistimella saanut oikein kalaakin. Ei ehkä ammattikalastajalle mutta aloittevalle juniorille tai hupikalastajalle ihan ok setti.
Jouko M. - Valkeakoski, Finland - ()
3/5 Viehesetti vastasi odotuksia, kun hinta on noin edullinen. Osa laatikon sisällöstä on ollut ahkerssa käytössä ahventen ja haukien narraamisessa, mutta ei kaikki, osa soveltuu ehkä paremmin Kiinan vesille.

Hyvä säilytyslaatikko!
Kirsti H. - Lieto as, Finland - ()
4/5 Osa tuotteista ollut kovassa käytössä, mutta osa on sellaisia, joita ei vielä ole keksitty kokeilla... melko Kiinalaisia onkivälineitä, oli poikani kommentti kun hänelle pakkia esittelin. Käytössä ovat tuotteet palvelleet yhtähyvin kuin kalliimmalla suomesta ostetut!
Rami K. - Kangasala as, Finland - ()
5/5 Sopii sekä aloittelevalle kalastajalle, että vähän kokeneemmallekin. Ostin tämän vähän alta kympiltä, joten tämä on yksi parhaista ostoksistani täältä ikinä!
Joona R. - Koria, Finland - ()
3/5 Pientä sälää kokeilunhaluisille. Menee vähän leikkimiseksi tuo kalastaminen, mutta onhan edullinen setti, jossa paljon krääsää. Siitä vaan valitsemaan minkä syötin haluaa koukun päähän pujottaa...
Ari K. - Järvenpää, Finland - ()

100-delars draglåda

★★★★★
★★★★★
27 Produktomdömen

I denna draglåda hittar du olika typer av beten och tillbehör för fiske. I lådan finns samlat nästan alla typer av fiskedrag, såsom spinnare, wobblers, flugor och jiggar. Betena är utformade för till exempel gädda och abborre. Detta är ett utmärkt fiskeset som innehåller ett brett urval av beten och tillbehör för din fisketur. Förutom drag finns tafsar, lekare, krokar, jigghuvuden och blyvikter.


226 344 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 15 h 54 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter