Fotograferingshandtag
Fotograferingshandtag

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Pasi N.
  Pasi N. (2016-02-25)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-12-14)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-12-14)
 • Produktfoto av Aleksi T.
  Aleksi T. (2015-11-07)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kuvauskahva

Diel SJ4000 WiFi HD Action-kamera ja CN-LUX560 hyvä yhdistelmä vähänkään hämärässä ( kotona)kuvatessa. Riittävän tukeva vaikka onkin kevyt niin paremmin tuolla kahvalla saa pysymään kameran paikoillaan ja valon kohdistettua juuri sinne minne kamera näyttää. Tykkään todella paljon .
Jari P. - Kotka, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt tuotetta skeittausta kuvatessa ja hintaansa nähden on kyllä ajanut asiansa todella hyvin. Kameraa säädettyä moneen eri asentoon ja kahva on mukavan tuntuinen kädessä. Miinusta siintä, että se on hieman liian kevyt mielestäni, eikä paketissa tullut sopivaa kiinnikettä millä saisin kameran telineeseen kiinni, joten kameran kiinnisaaminen oli pienen askarteluprosessin takana. Muuten kyllä todella toimiva vehje.
Pasi N. - Kuusankoski, Finland - ()
3/5 Pieni ja ihan näppärän näköinen kapistus. Itselleni sen käytettävyys oli kyllä pienoinen pettymys. Vaatii kyllä vakaata kättä, jos haluaa saada tasaista liikkuvaa kuvaa. Samaan kuvaustulokseen pääsee oikeastaan ihan käsivaralla ilman tuota kuvauskahvaa.

Itselläni oli ilmeisesti lähetyksen aikana katkennut kuvauskahvan toinen muovinen jalka. Lähettivät minulle sitten uuden ehjän ja sain pitää vanhan. Tämä toinen lähetys oli laadukkaammin paketoitu. Tuote oli nyt pahvipaketissa, joka oli pussissa. Ensimmäinen hajonnut oli irrallisena lähetyspussissa. Kiitos E-Villelle sujuvasta toiminnasta rikkoutuneen tuotteen suhteen!
Markus K. - Kaipola, Finland - ()
3/5 Tuote ihan hyvä muutamaa asiaa lukuunottamatta. Miinuksena kahva oli kiero ja hieman liian kevyehkö vakauttamaan kuvausta.Plussana hyvä kädensija ja helppokäyttöisyys.
Jarno L. - Kerimäki, Finland - ()
4/5 Mielestäni ihan hyvä ja laadukas kuvauskahva. Tuo kahvassa ei ole säätöä eli se ei siis ole taipuva, mutta kameran saa kylläkin laitettua moneen eri asentoon ja salaman paikkaakin voi hieman säätää..
Tero H. - Nakkila, Finland - ()
5/5 Hyvin ajaa asiansa. Hieman painavampi saisi olla. Ainoa iso miinus oli, kun tilasin juuri GoProta varten, niin paketissa ei ollut mukana sopivaa kiinnitystä kameralle.
Aleksi T. - Rautio, Finland - ()

Fotograferingshandtag

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Handtaget eliminerar alla små ryckiga skakningar och gör filmen eller fotograferandet mer mjukt med bättre kvalitet i slutändan. Handtaget har också plats för montering av blixt. Bra positioneringsmöjligheter. Denna produkt är kompatibel med nästan alla kameror, och är ett utmärkt tillbehör till GoPro och SJCAM - actionkameror.


Specifikationer:

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

1 x Handtag

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter