Xiaomi Mi Band -extra armband
Utbytes armband till ditt Xiaomi Mi Band. Finns i flera färger. Gjort av allergivänlig silikon.

5/5 Hyvä vaihtoranne Xiaomi Mi Band aktiivisuusrannekkeelle. Tällainen kannattaa ostaa varastoon, niin ei aktiivisuudet jää mittaamatta, jos ranneke menee rikki. Aktiivisuusrannekkeen mukana tulleessa meni lenkki puolessa vuodessa rikki - toivottavasti tämä kestää pidempään.
Pasi V. - Kinkomaa, Finland - ()
4/5 Mitäs tästä nyt sanoisi. Alkuperäinen ranneke joka sopii keskusyksikön kanssa kuin valettu. Vanha ranneke kesti n. ½v. 10€ hinta mustalla värillä jäi hieman harmittamaan.
Jani S. - Savonlinna, Finland - ()
2/5 Alkuperäinen ranneke hajosi muutamassa kuukaudessa. E-Ville lupasi uuden rannekkeen veloituksetta. Sen lähetys kesti yli kaksi kuukautta, koska lähetys ryssittiin monta kertaa eri henkilöiden toimesta. Ranneke ei ole kovin kestävä, mutta eipä hintakaan ole korkea. Ranneke kannattaa pitää mahdollisimman paljon "räpläämättä", sillä ohuen ohut kiinnike saattaa muuten murtua.
Olli S. - Vaasa, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä ..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Marcus B. - Pargas, Finland - ()
5/5 Alkuperäinen ranneke kesti noin kolme-neljä kuukautta. Ensin meni sulkimen lenkki rikki ja sitten katkesi koko ranneke niitin etupuolelta. No nyt sain tilattua uuden ja otin halvimman värin.

On ihan piristävän sininen, jopa hiukan turkoosin vivahdusta. Hiukan on pitempikin kuin alkuperäien. En tiedä sitten mistä johtuu. No itselläni ei ihan kapeimmasta päästä ranne ole, menee kuitenkin juuri viimeiseen reikään ja voi ihan mukavasti käyttää. Pahitteeksi ei olisi, että olisi vielä hiukan pitempi, vaikka yhden reiän verran. Kädessä tuntuu ihan mukavalta. Suosittelen kyllä ostamaan, mikäli edellinen on mennyt rikki. Näin saa taas aktiivisuusrannekkeen käyttöön.
Kari V. - Oulu, Finland - ()
4/5 tosi hyvä ostos ja kivaa välillä vaihtaa väriä
Eva H. - Kotka, Finland - ()

Xiaomi Mi Band -extra armband

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

Utbytes armband till ditt Xiaomi Mi Band. Finns i flera färger. Gjort av allergivänlig silikon.


Specifikationer:

  • Justerbar längd: 157-205mm
  • Material: Allergivänlig silikon

63 SEK Inkl. moms 25%
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: st
- Nästa inkommande leverans om 6 h 37 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter