Hjärtformad stekpanna
Med denna hjärtformade stekpanna steker du hjärtformade ägg och pannkakor!

4/5 Ihan mukava aamulla paistaa yksi pieni (yhden munan) muna ja syödä se leivän päällä. Toimii. pannu tosiaan on pinehkö, eli yhden munan voi kerrallaan paistaa, tekee juurikin sydämen muotoisia munia. oikein hyvä lahjaideana :)
Esko M. - Padasjoki, Finland - ()
4/5 Mahdollistaa mukavan aamiaisyllätyksen :) Munia kannattaa varautua paistamaan muutama ylimääräinen, jos tyylikkään sydämen haluaa. Toimii kuitenkin yllättävänkin hyvin.
Jukka N. - Klaukkala, Finland - ()
3/5 Ei vastannut odotuksiani, ei ole tarkoitettu tavalliselle liedelle koska pohja on kuvioitu, joten ei lämpene kunnolla, olisi parempi jos pohja olisi tasainen.
Esa R. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Kotikäytössä kiva, viikonloppuaamiaisiin vähän silmäniloa! Toimii hyvin, riittävän korkeat reunat. Laatu ok, ei ihan rimpula. Hinta vähän yläkanttiin, mutta suosittelen!
Katri K. - Espoo, Finland - ()
3/5 Tämä toimi induktio levyllä. Laatu ei ole kummoinen mutta ei sitä tähän hintaan odottanutkaan. Munat saa paistettua ja ne irtoavat hyvin pannusta.
Jani K. - Kemi, Finland - ()
4/5 Helt super kul grej. Vi har även använt den för att steka plättar och omelett. Ganska liten form så har övervägt att köpa två eller tre stycken till. Gärna kunde e-ville sälja en större stekpanna med 3-4 hjärtan i ett?
Tomas M. - Uusikaarlepyy, Finland - ()

Hjärtformad stekpanna

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Med denna hjärtformade stekpanna steker du hjärtformade ägg och pannkakor! Vill du visa din kärlek till någon genom mat utan att dina matlagningskunskaper är fantastiska? Med denna produkt räcker det att du kan steka ett ägg! Ett ägg är tillräckligt för ett minihjärta. Du kan även använda formen till pannkakor eller choklad!


Specifikationer:

Specifikation:

 

  • Stekpannans diameter: 12 cm
  • Material: metall

63 90 SEK Inkl. moms 25%
Antal  Lägg i varukorgen »
- Lagersaldo i finska lagret: över 5 st
- Nästa inkommande leverans om 2 h 44 min 00 s
- Skickas från finska lagret. Leveranstid ca 3-5 dagar.
- Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter