Läskburkskeps
Orkar du inte dricka hela burken på en gång, är detta produkten du behöver! Perfekt för barn, eller till stranden och solstolen för att förhindra flygfän från din läsk.

5/5 Mökillä aivan loistavia nää tölkkihatut. Ei mene kärpäset, ampiaiset ym öttiäiset tölkkiin. Pysyy napakasti paikallaan ja kuitenkin helppo irrottaa ja laittaa takaisin. Näitä pitää saada lisää. Paketissa saisi olla enemmän kuin yksi, Mieluiten vaikkapa 4 kpl/ 10 euroa olis minusta sellainen hyvä hinta. Joka hattu saa olla erivärinen, nythän ei tiedä minkä värisen hatun saa ja jos kaikki tulee samaa väriä, niin on vähän tylsä. tölkintunnistimena hattu toimisi myös kun olisi eri värejä paketissa.
Maija V. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuote sopii hyvin esimerkiksi avattuun, mutta koko sisältöä ei heti tule juotua, ja jääkaappiin takaisin laitettavan tölkin kanneksi. Näin muut tietävät, että tölkki on avattu ja voivat sitten hieman varo kun sen kaapista ottavat. Myös kesällä ulkona tuote on toimiva, kun pitää elukat etäällä tölkistä.
Carita O. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Yllättävän hyvin toimii. Tilasin täytteeksi jotta tulee ilman posteja ;) Mutta en pettynyt. Limsassa oli vielä 2 päivän jälkeenkin happoja. Jos lippiksen singuttaa kunnolla päälle ja painelee ilmaa pois tölkistä joka vielä pidentää hiilihappojen pysyvyyttä.
Niko A. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Tämä olikin tosi hauska yllätys. Sopii hyvin tölkkiin ja ei haluaisi ottaa sitä pois ollenkaan. Nyt on talvi,joten pihalla ei vielä testattu. kesää odotellessa siis. Väritkin kivan pirteät.
Mira L. - Akaa, Finland - ()

Läskburkskeps

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Orkar du inte dricka hela burken på en gång, är detta produkten du behöver! Perfekt för barn, eller till stranden och solstolen för att förhindra flygfän från din läsk.


Specifikationer:

  • Material: Silikon

Medföljer:

  • 1 x Lock

Garanti:

3 månader

27 63 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter