GoPro ihopfällbart skaft och tripod
3 in 1 skaft med inbyggd tripod med bra justeringsmöjligheter.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jari L.
  Jari L. (2016-08-09)
 • Produktfoto av S.S.
  S.S. (2016-02-04)
 • Produktfoto av Atte S.
  Atte S. (2016-01-04)
 • Produktfoto av Atte S.
  Atte S. (2016-01-04)

5/5 Todella kätevä ja kestävä lisähärpäke action kameran kaveriksi. Hinta kohdallaan sillä laatu ja kestävyys yllätti. GoPron vastaava varsi yli 50€ eikä ole edes yhtä hyvä.
Tomi H. - Oulu, Finland - ()
5/5 Tuote on halpa versio aidon gopron tuottamasta taittovarresta mutta silti aivan samanlainen tuotteesta saa kätevästi kolmijalan selfiekepin ja kuvaus kahvan kepillä voi ottaa kätevästi kuvaa missä milloin onkin :)
Jari L. - Kempele, Finland - ()
5/5 Hyvin monikäyttöinen varsi GoProlle (tai muille action kameroille). Ollut käytössä eniten laskettelussa ja sukelluksessa. Vaikuttaa hyvin kestävältä ja jämäkältä tuotteelta, eikä ole kärsinyt jatkuvasta kastumisesta. Nivelet mahdollistavat hyvin erilaiset muodot, joten jokaiselle käyttötarkoitukselle on löytynyt sopiva. Vetää mielestäni täysin vertoja GoPro:n omalle vastaavalle varrelle.
Joonas H. - Espoo, Finland - ()
5/5 Ostin tuotteen lisävarusteeksi SJ4000 kameralleni. On toiminut todella hyvin. pidikkeen grip on todella loistava ja tuotetta voi käyttää todella monella tavalla. Olen käyttänyt sitä tähän mennessä vain lumilautailussa mutta käyttökohteita löytyy lisääkin. Hintakin oli todella alhainen näin hyvään tuotteeseen.
Esa T. - Piikkiö, Finland - ()
4/5 Olen käyttänyt mönkijän kuvaukseen. Suosittelen tätä koska hyvän laatuinen ja halpa hinta. Tuote tuntui todella hyvältä ja kestävältä. Ostos oli todlela hyv'
Teemu S. - Jalasjärvi, Finland - ()
4/5 En ole vielä käyttänyt tuotetta tositilanteessa, mutta vaikuttaa hyvin toimivalta ja ihan jämerältä. Kivasti saa kasaan ja standi mahdollisuus on bonusta.
S.S. - Helsinki, Finland - ()

GoPro ihopfällbart skaft och tripod

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Kraftig ihopfällbart skaft till SJCAM och GoPro actionkameror. Går att vika och justera exakt som man vill ha det för att underlätta både selfies och övriga motiv. Går också att använda som stativ genom att skruva ut tripoden som finns placerad i handtaget. Kompatibel med GoPro Hero, Hero2, Hero3 och Hero3 + och Diel SJ4000 och SJ5000 kameror.


Specifikationer:

 • Längd: 19-51 cm

Produkten är ett tillbehör

Medföljer:

 • 1 x Skaft

Garanti:

3 månader

290 362 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter