Digital stektermometer
Kockens hemliga vapen för perfekt grillat eller stekt kött är stektermometern.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Sanna V.
  Sanna V. (2016-03-11)
 • Produktfoto av Sami T.
  Sami T. (2015-11-08)
 • Produktfoto av Sami T.
  Sami T. (2015-11-08)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-13)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Aila H.
  Aila H. (2015-07-08)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kätevän kokoinen ja nopea käyttää. Hyvä suoja terävälle piikille. Näyttö saisi olla hivenen isompi, nyt tarvii olla lukulasit nenällä. Hintaansa nähden hyvä tuote!
Timo R. - Porvoo, Finland - ()
5/5 Suosittelen! Vastaa kaupan vähän kalliimpia mittareita. Ulkonäöllisesti ja äkkiä testattuna vaikuttaa laadukkaalta. Mittaamisessa toki menee hetki jos lukema on toisella puolella astetta. (Esim mittaat +22--> +5 asteeseen. ) muuten hyvä tuote!
Sanna V. - Kuopio, Finland - ()
3/5 Näppäränkokoinen, mutta himpulanoloinen. Antaa lukemaa yllättävän hitaasti. Testattu ankanfileillä. Meni ehkä noin sekunti per aste oikean lämpötilan nousuun mittarin,ulemassa.
Tatjana A. - Joensuu, Finland - ()
5/5 Kotiviinin valmistuksessa mittaustulos tulee nopeasti näytölle ja ei kestä kauan kun on uusi lukema jos tarvii esim. kylmentää liuosta hiivan takia, koska liian kuuma liuos tuhoaa hiivan. Tosi hyvä siihenkin.
Martti K. - Soini, Finland - ()
4/5 Lämpömittari avuksi keittiöön. Uuniin tai grilliin tätä ei pidä laittaa sulamaan, voi paristo jopa kuumassa räjähtääkin, mutta muuten käy lämpötilan tarkistamiseen monissa erilaisissa kohteissa. Tarjoukshinnalla tämän sai edullisesti.
Tuoppi - Tampere, Finland - ()
4/5 Tarkka kätevä mittari, katkaisin vaan ei toimi toivotusti. Saa usemman kerran painella että lähtee käyntiin ja sammuu. Oletin alkuperäisen pariston olevan tyhjä ja vaihdoin uuteen, taas toimi ja ei toimi. Toivon mukaan nyt seuraavat testit ei pahenna vikaa, muuten olisi vaihdettava toiseen jos se nyt on mahdollista ja vaivan väärti. Ilman tätä pientä vikaa, sanoisin että kyllä tällä saa ne pihvien ja paistien sisälämmöt tarkasti mitattua helposti ja varmasti. Mittaria voi myös käyttää paljon muuhun, mielikuvitus ainoastaan rajoja asettaa.
Kaj V. - Koskenkylän saha, Finland - ()

Digital stektermometer

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Kockens hemliga vapen för perfekt grillat eller stekt kött är stektermometern. Denna termometer ger ett mycket precist värde, och passar perfekt för både bakning och matlagning, samt för att mäta både kalla och varma rätter.


Specifikationer:

Range: -50 ° C till + 300 ° C
Noggrannhet: ± 1 ° C (-20 ° C till + 80 ° C)
Batteri: 1 x 1,5 V knappbatteri
Längd: 10.5 cm

Garanti:

3 månader

45 163 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter