Burköppnare för "svaga" armar
Är du eller någon du känner en sådan som har svårt att öppna burkar? Låt denna lilla öppnare komma till din undsättning. Med denna kan även de svagaste av oss enkelt öppna alla möjliga glasburkar och liknande, utan att glida med greppet.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-13)
 • Produktfoto av Jussi V.
  Jussi V. (2014-10-13)
 • Produktfoto av Juha V.
  Juha V. (2014-07-25)

Våra kunders produktvideor

5/5 Nyt aukeaa purkki kuin purkki, eikä tarvi pyytää miestyövoimaa apuun. Vaimo on tyytyväinen . Tuote vastasi odotuksia. Hinta oli kohdallaan ja tuote laadukas.
Janne R. - Kankaanpää, Finland - ()
5/5 Tämä tuote on aivan ihana. Avaajalla avautuu näppärästi kaikki omatekemät ja kaupan hillo- ja säilykepurkit. Itselläni on nivelrikko ja limpparipullojen avaaminen on todella vaikeaa niin tällä korkki aukeaa tuskatta.
Marjo S. - Heinola, Finland - ()
3/5 Sisäpinta pitäisi olla kanteen ja korkkiin tarttuva. Nyt se luistaa, jos kierrettävä korkki/kansi on tiukka. Muuten se on hyvä. Käytettävyydeltään ei vastannut odotuksia.
Veli-pekka P. - Helsinki, Finland - ()
1/5 Eipä ole paljon tullut käyettyä ,kun tulee vain käsin väänneltyä auki. olen pari purkkia avannut,toimi silloin aivan hyvin...No hintakaan ei ole paha...
Tasse1 - Tornio/, Finland - ()
3/5 Hieman tönkkö ainakin aluksi. Muutaman kerran harjoittelun jälkeen purkit alkoivat aueta. Hieman muovinen kokonaisilme, mutta tuohon hintaan ajaa kyllä asiansa.
Leo J. - Oulu, Finland - ()
2/5 Olen yrittänyt avata sillä mm. hillopurkkeja, silliprkkeja, kurkkupurkkeja, onnistumatta siinä kuitenkaan. En jaksa puristaa niin kovaa, ettei purkin kannen ympärille tuleva nauha luistaisi. En voi suositella tuotetta, koska se ei mielestäni sovellu käyttötarkoitukseensa.
Timo S. - Heinola, Finland - ()

Burköppnare för "svaga" armar

★★★★★
★★★★★
48 Produktomdömen

Är du eller någon du känner en sådan som har svårt att öppna burkar? Låt denna lilla öppnare komma till din undsättning. Med denna kan även de svagaste av oss enkelt öppna alla möjliga glasburkar och liknande, utan att glida med greppet. Placeras enkelt runt locket och när du vrider öppnas burken.

Specifikationer:

 • Material: Plast & PVC
 • Färg: Slumpmässig

Garanti:

3 månader

45 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter