DT08 Kamerakikare
Med denna produkt får du kikare och kamera i ett!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Seija T.
  Seija T. (2016-09-26)
 • Produktfoto av Veli M.
  Veli M. (2013-03-21)

5/5 Kamerakiikari on käytännöllinen kun tarkkailen lintuja ja oravia pihapiirissä, kun saa kohteen hyvin "tähtäimeen" voi ottaa kuvan. Huonoja puolia on; että mukana ei ole suomenkielistä käyttö ohjetta, englanninkielinen ohjekin tuntuu olevan jotenkin vajavainen, toinen puute on että tuotteesta puuttuu mahdollisuus kiinnittää se jalustaan jolloinka mahdolliset tärinät/ heilahtamiset saisi eliminoitua pois.... En vielä osaa tuotetta suositella tuotetta, vasta sitten kun olen itse tottunut käyttämään sitä kunnolla.
Seija T. - Rutalahti, Finland - ()
4/5 Kymmenkertainen suurennus on jo tavallisellekin tuonkokoiselle

kiikarille hyvä, yleensä ne on 8x. Kuvan laatu on riittävä kun sattuu

jotain harvinaisempaa eteen jolloin harmittaisi ettei tullut kamera mukaan. linssit saisivat avautua laajemmalle mutta toimii noinkin.
Ville-pekka K. - Kotka, Finland - ()
4/5 KAMERAKIIKARI KUVASI IHAN TYYDYTTÄVÄÄ KUVA JÄLKEÄ ,TOSIN EN MILLÄÄN SAANNUT LÄHI ETÄISYYDELTÄ TARKKAA KUVAA KAUAS KUVASI IHAN OK,EI EHKÄ SOVELLU IHAN YKKÖS VIDEOKAMERAKSI MUTTA EI VARMAAN OLE TARKOITETTUKAAN SELLAISEEN KÄYTTÖÖN,IHAN KIVA LELU.T.RANE KERAVALTA
RAUNO J. - Kerava, Finland - ()
3/5 Sain rikkinäiset kiikarit, joissa kamera ominaisuus ei toiminut. Ihan kiikareina olivat hyvät, mutta miinuksena kameraominaisuuden toimimattomuus. Kiikareiden palautus onnistu helposti ja nopeasti. Myös asiakaspalvelua tilannetta selvitellessä oli hyvää.
Jeri L. - Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Pihapiirissämme liikkuu paljon lintuja ja satunnaisesti muitakin eläimiä. Huonon näköni takia en koskaan erottanut, millaista elämää ympärillämme on. Silmälasit eivät auta, koska katsottavaa on hiukan kauempanakin.

Tilasin nämä kiikarit tätä tarkoitusta varten ja myös siksi, että sillä voi ottaa kuvia. Nyt terassilla tulee istuttua pidempään ja myös erottaa eri linnut toisistaan. Kevyt käyttää ja suurennus toimii omaaan käyttötarkoitukseeni.

Suosittelen kaikille luontoihmisille tai mitä nyt keksii sitten katsella ja kuvata.
Tanja A. - Livonsaari, Finland - ()
4/5 muuten hyvä tuote mutta paristo kotelon kun laitaa kiinni niin virta ei kule
Petri P. - Pylkönmäki, Finland - ()

DT08 Kamerakikare

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

För den som t.ex. rör sig mycket i skogen och naturen är dessa perfekta. Med denna produkt får du kikare och kamera i ett! Vanligtvis är det svårt att knäppa en bild av t.ex. en fågel du ser med dina kikare, men med denna går det smidigt. Används med batterier. Bilderna sparas på ett minneskort och kan överföras till datorn lätt med USB kabel.


Specifikationer:

 • Förstoring: 10x
 • Lins: 25mm
 • Sensortyp: CMOS
 • Pixelmängd: 1.3 miljoner
 • Resolution:1280x960
 • Videoresolution: 640x480
 • Minne: MicroSD kort upp till 32Gb (medföljer ej)
 • Ström: 2x AA batterier

Garanti:

6 månader

362 417 SEK + moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter