3-i-1 kameralins till mobil
Denna 3-i-1 kameralins har tre funktioner: Fisheye, Vidvinkel och Makro. Superlätt att fästa och ett bra tillbehör till dig som fotar med din Smartphone.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Anssi L.
  Anssi L. (2015-11-07)
 • Produktfoto av Pihlaja
  Pihlaja (2014-12-11)
 • Produktfoto av Pihlaja
  Pihlaja (2014-12-11)
 • Produktfoto av Lassi H.
  Lassi H. (2014-06-12)
 • Produktfoto av Asko S.
  Asko S. (2014-03-05)
 • Produktfoto av Asko S.
  Asko S. (2014-03-05)

5/5 Aivan huippy tuote erilaisiin kuvauksiin. Innostuin valokuvauksesta todella paljon näiden linssien avustuksella. Edullinen hinta ja nopea toimitus myös ilahdutti. Suosittelen kaikille tuotteen ostoa!
Jussi R. - Parkano, Finland - ()
4/5 Oikein laadukas tuote ja toimii hyvin käyttötarkoituksessaan. Linssin käyttö antaa erilaisia vapauksia puhelimella kuvatessa. Samsungin puhelimissa jää vähän mustaa reunaa kuviin, kun lisnssi on melko pieni.
Santeri M. - Jalasjärvi, Finland - ()
4/5 Monikäyttöinen ja toimiva lisä puhelimeen. Ei toimi kaikissa puhelimissa, jos kamera on "keskellä" puhelinta. Jotkut linssit vääristävät ja jättävät tummat reunat, mutta ne on helppo rajata pois lopullisesta kuvasta. Toimii kaikinpuolin!
Ansuniina - Vaasa, Finland - ()
4/5 kätevä lisälaite , kaksi erilaista linssiadapteria, näillä saa mukavasti laajennettua kännykän vaatimattomia laajakuva ominaisuuksia, kohtalainen kuvanlaatu,hintaansa nähden hyvä plussaa , sopiin kaikkiin kännyköihin ,kuva reunoilta pyöristyy, ja jää pimeäksi,mutta sen voi hyväksyä,ja sen voi jälkikäsittelyllä muuttaa
Autosähkö j mieto ky /jorma M. - , Finland - ()
4/5 Reunoille jää mustaa aluetta Samsung Galaxy Alphan takakamerassa. Etukamerassa tosi hyvä, eikä mustaa aluetta juuri oo ollenkaa. Jos ei halua maksaa paljoa tämmösistä linsseistä nii tämä kyllä ajjaa asian ihan hyvin.
Miska L. - Ranua, Finland - ()
2/5 Makro kuvaus ikkunaan jäätyneistä jääkiteistä antoi uskomattoman hienoja kuvioita auringon laskun aikaan. Kalansilmä oli outo kun reunat pyöristyy ja vääristyy ja ei taida kuitenkaan oikeasti antaa kovin leveää kuvaa. Myös tuo laajakuvalinssi on tavallisen selfien ottajalle tutha kun kännykän etulinssillä otetaan selfietä ja siinä on laajakulma valmiina. Mutta jo pelkän makron hankinta tähän hintaan kannattaa sillä pikkujuttujen kuvaaminen on hauskaa puuhaa.. suosittelen. Linssin asennus puhelimeen on nopea juttu.
Markku V. - Hangonkylä, Finland - ()

3-i-1 kameralins till mobil

★★★★★
★★★★★
22 Produktomdömen

Denna 3-i-1 kameralins har tre funktioner: Fisheye, Vidvinkel och Makro. Superlätt att fästa och ett bra tillbehör till dig som fotar med din Smartphone.

Medföljer:

 • 1x universalclip
  1x dubbellins
  1x fisheye lins

Garanti:

3 månader

90 117 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter