3D-Printer Prusa i3 byggsats
Tänk vad mycket du kunde skriva ut med en 3D-skrivare! Nu har du möjhligheten att för en billig peng skaffa din egen 3D-printer!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Peter P.
  Peter P. (2016-09-15)
 • Produktfoto av Jani M.
  Jani M. (2016-08-02)
 • Produktfoto av Jani M.
  Jani M. (2016-08-02)
 • Produktfoto av Joonas I.
  Joonas I. (2016-07-03)
 • Produktfoto av Joonas I.
  Joonas I. (2016-07-03)
 • Produktfoto av Jari A.
  Jari A. (2016-07-02)
 • Produktfoto av Jari A.
  Jari A. (2016-07-02)
 • Produktfoto av Jari A.
  Jari A. (2016-07-02)
 • Produktfoto av Allan J.
  Allan J. (2016-06-06)
 • Produktfoto av TK
  TK (2016-06-01)
 • Produktfoto av Jenni M.
  Jenni M. (2016-05-11)
 • Produktfoto av Jenni M.
  Jenni M. (2016-05-11)
 • Produktfoto av Jenni M.
  Jenni M. (2016-05-11)

Våra kunders produktvideor

5/5 Rakentaminen meni hyvin, ainoa vaikea askel oli alustan korkeussäätö, siiheen kannattaa ottaa aikaa.

Muuten ihan hyvä kone siiheen tarkoitukseen mihin sitä tarvitaan.

Ostin lisää PLA:ta toisesta firmasta, missä rulla oli liian iso, piti tulostaa uusi teline sille. =D
Göran B. - Övermark, Finland - ()
4/5 Prusa i3 KIT ei ole aloittelijan 3D-tulostin. Jos haluaa jokaisella printillä onnistumisia, pitää sijoittaa n. 10-kertainen määrä euroja ja ostaa esim. Ultimaker 2 tai joku sen sukulaisista. MUTTA. Jos DIY yhtään viehättää ja alkeet 3D-tulostamisen maailmasta ovat hallussa, tämä tuote on budjettiluokan vastaus haastaviinkiin tarpeisiin. Marlin firmware päivittyy n. 2kk välein githubissa ja uudet versiot tuntuvat toimivan kuin se kuuluisa vanha sinisen kaluston WC VR:llä.

Filamenteissa on isoja eroja ja e-villen vaaleansininen perus-fila on osoittautunut verrattaen täydelliseksi. Vain kilohinnaltaan selkeästi kalliimpi Octofiber pystyy haastamaan sen tulosteiden laadussa. Mutta esim. vastaava e-villen oranssi kuplii paljon herkemmin ja pilaa pitkäkestoiset tulosteet helposti. Muistakaa muuttaa lämpötiloja alemmas viimeistääön 0.2mm layeriltä 5 ylöspäin. Muuten tulee printin sijaan paistos.

Ja sitten se tärkein: Z. When in doubt, recalibrate Z. When it fails, recalibrate Z. When nothing else to do, recalibrate Z. Rinse and repeat. Mahtava vekotin ja LCD-panelilla sekä autolevelillä höystettynä lähes itsenäinen. Suosittelen.
, hyvä asiakkaamme M. - Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Mitä tästä sanoisi ylipäätään...paras ostos ikinä...en luovuttaisi pois.

Tuli ihan heräteostona ostettua e-villen blogi-mainoksen avustamana ja nyt siitä on tullut tärkein harrastukseni. Vaikka kokoamiseen meni tunteja ja tunteja ja kaikki mahdolliset ongelmat tuli vastaan, niin laitteen kasaaminen itse oli todella mukavaa, kouluttavaa ja hauskaa.

Nyt kun on ihan alusta alkaen joka osan itse ruuvannut paikoilleen ja saanut kuin saanutkin tulostamaan omasta mielestään täydellisesti, niin se palkitsee todella. Vastaan tuli esim. että kaikki askelmoottorit liikuttivat vain yhteen suuntaan, mutta firmiksen päivittämällä Marlinin uusimpaan ja ihan alkutekijöistään netistä löytymillä ohjelmointivinkeillä sai kaikki kohdat asetustiedostossa oikein ja sen jälkeen kaiken toimimaan. Nyt osaa jopa muuttaa Marlinin firmiksen asetuksia ja lataa ne Arduinoon. Voisin jopa ihan netistä ostaa kaikki osat erikseen ja suunnitella oman 3D-tulostimen - niin hyvin tuli kouluttauduttua kasaamisen kanssa. Tässä viikkojen kuluessa tulostin on tullut tosi tutuksi...siitä on tullut vähän niin kuin perheen jäsen. ;)

Varoituksen sanana, että 3D-tulostus vie mukanaan. Itse olen alkanut tuunata omaa tulostinta. On hankittu lisää alumiiniprofiilia ja suunniteltua ja tulostettua vaikka mitä itse 3D-tulostimeen. Viimeiseksi olen rakentanut äänieristetyn kaapin lasiovineen hyödyntäen 600x400x600 ja 600x200x600 Ikean Bestå-kaappeja - nyt voi tulostaa yötä myöten, niin että saa nukuttua ilman tulostimen ääniä. Tuulettimia on lisätty kaikki askelmoottoreihin, piirilevylle ja muutenkin. Kaapissa lämpötila pysyy 30 asteessa, joka ei ole ainakaan vielä aiheuttanut mitään ongelmia. Tulostan ainoastaan ensimmäisen kerroksen lämpölevyllä ja sitten otan sen pois päältä.

Eli nykyään tulostin tulostaa yötä päivää. Tulostelen töihin esim. itse suunnittelemia tabletin telineitä, joihin saa kiiinnitettyä Surface Pro 4:n telakan. Töihin tulee tulostettua myös itse suunnittelemia Dellin läppäritelakan lisäosia ym. ym. Toivottavasti e-ville.com saa Suomivarastoonsa myyntiin myös 1kg:n mustaa, valkoista ja harmaata. :)

Tulostin on siis paras hankintani ikinä ja olen todella iloinen näin jälkikäteen, että en ostanut mitään valmiiksi koottua tulostinta, vaan sain perehdyttyä 3D-tulostimen sisäiseen elämään ihan juurta jaksain.

Suosittelen tätä tee-se-itse-pakettia kaikille, jotka ovat hommaamassa 3D-tulostinta ja joilla pysyy ruuvari kädessä ja ymmärtävät edes vähän tekniikasta. Annoin kaikkiin kohtiin viisi tähteä, sillä olen enemmän kuin tyytyväinen hankintaan.
Jani M. - Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Tulostin tuli ostettua sen halvan hinnan takia (oli halvin minkä kykenin löytämään luotettavasta kaupasta).

Tulostimen kasaamisen suoritin kahdessa päivässä, ja yhteensä tunteja kertyi arviolta 10. Itse kasaaminen kannattaa tehdä erittäin huolella, jotta saat rungosta mahdollisimman suoran.

Harmaita hiuksia rakentamisessa aiheuttivat muutama "puutos" ohjeissa, joita olivat mm.:

-rajakytkimien kärjet (nc/no) kumpia täytyi käyttää? Itse kytkin ensin väärät kärjet jolloin aikaa upposi niiden korjaamiseen (vinkvink, oikeat kärjet ovat NO eli rajakytkimen nastat 1 ja 3)

-filamentin kiristin-osan laakerointia ei ohjekirjasta löytynyt (Kokoamisohje - s.16/24 luku 5.6 Vaihe 4, mainitaan, että tarvitaan "1xVaihe 1", jota ei kuitenkaan ohjeista löytynyt)

-moottoreiden johdot, jotka menevät arduino-shieldiin. Kummin päin? Ilmeisesti ohjelmalla voi moottoreiden pyörimissuunnan vaihtaa, jota en vielä kasaamisvaiheessa tiennyt, joten kytkin aluksi väärinpäin ja minun täytyi testivaiheessa kääntää ko. liittimet toisinpäin, jotta moottorit pyörivät oikeaan suuntaan (vinkvink, punainen johto ylös ja musta alas on oikein päin, jolloin moottorit pyörivät oikeaan suuntaan ilman ohjelmalla kikkailua)

Lisäksi ohjeet olisivat hyvä lähettää vaikka tilausvaiheessa sähköpostiin niin saisi värilliset kuvat sekä pystyisi zoomailemaan, niin näkisi paremmin eri rakennusvaiheet.

Rakennusvaiheen jälkeen itse kalibrointi ja tulostaminen oli helppoa mukana tulevien ohjeiden avulla. Ensimmäisenä tulostuksena tulostin testikuution ja laatu oli mielestäni hyvä (ei vertailukohdetta, koska ei aikaisempaa kokemusta).

Tulostimen pros/cons.:

+hinta

+sopii tee-se-itse henkiselle

+tulosteen laatu

+varaosien hinta ja helppo saatavuus

-ensimmäisen tulosteen jälkeen minulta hajosi hotendistä lämmitysvastus, onnekseni löysin niitä eBay:stä ja sittemmin evillen valikoimiinkin on varaosia siunaantunut

-kasaaminen/käyttöönotto (voi tuottaa ongelmia "ei niin perehtyneelle henkilölle")

-ohjeiden muutamat "puutteet"
Joonas I. - Mikkeli, Finland - ()
4/5 Suosittelen. Vastasi odotuksia. Suhteellisen valmis paketti. Kannattaa tilata tämän lisäksi PLA tulostuslankaa, esim. neljän eri värin setti.

Sillä pärjää jo pitkälle. Tällä saa tehtyä kaikenlaista pientä, enemmän tai vähemmän tarpeellista. Thingiverse.com:sta löytyy valmiita malleja.

Kasauksen aikana huomattua:

- nippusiteiden tilalla käytin rautalankaa.

- muutaman M3 ruuvin tilalle vaihdoin hieman pidemmän.

- kierretapeilla & poranterillä kannattaa aukoa reijät isommiksi.

- ensin laitoin lämpöpedin ja extruderin lämpötila-anturit väärinpäin.

- ensin oli ohjeiden mukaan kasatessa moottorin kaapelit väärinpäin.

kun sai pähkäiltyä ja käännettyä anturijohdot ja moottorijohdot oikeinpäin, alkoi toimia ihan mukavasti. Eli kasausohjeessa voisi hieman selkeämin esittää kaapelien paikat ja suunnat.

- Repetier Host ohjelmistossa, "reverse täppä" päälle X / Y manual liikkeessä, niin manuaali liike toimii oikeaan suuntaan.

- Vielä en ole kokeillut päivittää Arduinoon uusinta Marlin firmwarea..
Jari A. - Muurame, Finland - ()
3/5 Sarjaan kasaaminen vaati aika paljon aikaa, ja ohjeet olisivat voinneet olla hieman selkeämmät, onneksi netistä löytyi kaikkiin ongelmiin helposti vastaukset.

Tulostimeen olen ollut erittäin tyytyväinen, tulostuslaatu on yllättännyt positiivisesti.
Ari P. - Siilinjärvi, Finland - ()

3D-Printer Prusa i3 byggsats

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

OBS! Denna produkt är en förköpsprodukt. Leverans till kund sker från finska lagret med gratis frakt, och momsen är färdigt påslagen på priset, så inga andra avgifter tillkommer!

Kontakta gärna kundservice för upplysningar om leveransdatum.

Tänk vad mycket du kunde skriva ut med en 3D skrivare! Är du redan bekant med Thingiverse? Köp aldrig prydnadssaker - skriv ut allt själv.
Gick IKEA-möbeln sönder när du flyttade den, eller saknas det delar? -Inga problem! Reservdelar till allt du kan tänka dig går att printa ut, både till leksaker, jobb och fritid!  Utöver detta så är 3D-modeller ett utmärkt sätt för barn att träna upp motorik och bana väg för framtida ingenjörsstudier.

Detta kit är en komplett 3D-printer som levereras som byggsats. Prusa i3 modellen har "öppen hårdvara" (open-source hardware). Så det finns otaliga variationer, varav denna är en av dem.

Några länkar:

http://prusaprinters.org/prusa-i3/
http://reprap.org/wiki/Prusa_i3
https://github.com/josefprusa/Prusa3

Den är enkelt strukturerad, och i teorin också lätt att underhålla eftersom du själv också har plockat ihop den och därmed också har större kunskap om hur den fungerar.

Stödda utskriftsmaterial inkluderar PLA plast, som är en giftfri, luktfri, biologiskt nedbrytbar plast, tillverkad av förnyelsebara råvaror. Utifrån PLA-plasten kan du också göra formar som sedan kan göras om till gipsformar för att slutligen kunna gjuta i metall. Detta tillvägagångssätt är möjligt eftersom PLA-plasten är mycket ren och avdunstar utan att lämna rester. Andra tryckbara material inkluderar ABS, PET och Nylon. De flesta materialen och slutresultatet beror till största delen på hur du får inställd skrivaren och hur du matar materialet till skrivaren. 

Produkten har också mängder av tillbehör. Kontakta oss så berättar vi mer!


Extra:

Se vår medarbetare Olli när han monterar ihop printern. (OBS. inget ljud, men det var ändå på finska så kanske det inte gör något? ;-)

Specifikationer:

 • Utskrivbara objekt maximal storlek: 200 x 200 x 200mm
 • Utskrivbara material 1,75mm:
 • Skrivhuvudets munstycke diameter: 0,3 mm (kan ändras till exempel till 0,4 mm eller 0,5 mm munstycken, dessa ingår inte i satsen)
 • Hastighet: 10-100mm / s (70 mm/s är okej), beror på utskriftskvalitetsstandarder (hastigheten är alltid 200mm/s om du använder ett 0,5mm munstycke)
 • Noggrannhet: 0.1-0.4mm (beroende på hastighet)
 • Skrivhuvuden: 1st
 • Skrivhuvudets högsta temperatur: 255°C
 • Utskrift utan dator: Nej
 • Substrat uppvärmning: Ja
 • Nödvändigt utrymme för printern (B x D x H): 44 x 44 x 65 cm
 • Rekommenderat Styrprogram: Repetier-host (gratis)
 • Rekommenderad programvara för skivning: Cura (fri, öppen källkod)
 • Rekommenderad programvara för att designa 3D-modeller för nybörjare: TinkerCAD (gratis webb app)

Medföljer:

 • Alla nödvändiga delar för byggandet av skrivaren (exklusive verktyg)
 • USB-kabel (45 cm)
 • Papperslim; Hjälper det första utprintade skiktet att fästa bättre på plattformen.
 • Monteringsanvisning
 • Bruksanvisning

Garanti:

6 månader

Liknande produkter