Huawei Honor 7 fodral
Huawei Honor 7 fodral

5/5 Tuote on oikein hyvä! Yksinkertainen, mutta nätti. Sopivan karhea ja pysyy hyvin käsissä. Vastasi täysin odotuksia ja ostaisin samanlaisen uudestaankin.
Janita S. - Vihti, Finland - ()
5/5 Laadukas suojakuori, Nillkin. Hinta ja laatu kohdallaan. Kuori takaa karhea, niin pysyy paremmin kädessä? Shampanja premium malliin kun nenä päähän. Istuu täydellisesti.
Marko K. - Leppävirta, Finland - ()
5/5 kätevä, suojaa puhelinta. ei liukas,pysyy hyvin kädessä. hinta sopiva,vähän vois laskea hinnasta. toimitus oli pitkä,kun Kiinasta lähetettiin.
Markku S. - Salmivaara, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä suojakuori Huawei Honor 7 -puhelimelle. Hinta-laatusuhde on aivan mahtava. Ollut käytössä 6kk ja olen ollut tuotteeseen joka päivä täysin tyytyväinen!
Veera A. - Espoo, Finland - ()
5/5 Kuori istui puhelimeen erinomaisesti, eikä missään reunoissa ole teräviä kulmia, kuten useissa halvoissa kuorissa. Ruskea väri vivahtaa ehkä hiukan oliivin vihreään, mutta on muutoin tyylikäs. Kuoren irroittaminen tosin on hieman hankalaa, johtuen kuoren tiukkuudesta.
Antti R. - Turku, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi odotuksia. Samppanjanvärinen kuori on identtinen väritykseltään Honor 7 premiumin kanssa. Hinta kohdallaan, ja laadukkaan oloinen kuori. Nillkin on laadukas merkkikuori.
Intoankka - Tampere, Finland - ()

Huawei Honor 7 fodral

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Skydda luren med detta bakstycke i hårdplast. Ger effektiv lindring när luren tappas i golvet och håller också sidorna intakta från stötar och repor. Finns i flera färger.


90 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter