Elephone P9000 displayskydd av härdat glas
Elephone P9000 displayskydd av härdat glas

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Karri K.
    Karri K. (2016-06-10)

4/5 Bra säkerhetsglas. Verkar tåla det mesta. Displayskyddet börjar släppa i kanterna efter att ha använt det i några veckor. Annars ett bra displayskydd till låg kostnad.
Robert R. - Mölnlycke, Sweden - ()
5/5 Aivan ok suojakalvo P9000. Ei tosin sovi käytettäväksi puhelimen mukana tulleen silikonisuojan kanssa. Silikonisuoja irroittaa aina joltakin laitaa kalvon ja pian kalvon ja lasin välissä on niin paljon ilmakuplia, ettei käyttö ole enää miellyttävää. Jos pärjää ilman silikonisuojaa 5/5
Iikka H. - Oulu, Finland - ()
5/5 Helppo asentaa. Ei toimi aivan täydellisesti puhelimen mukana tulevan kotelon kanssa, sillä suojakotelo nostaa suojalasin reunan irti puhelimesta. Erilaisen kotelon kanssa toimii hyvin. Parempi kuin normaalit taipuisat suojakalvot.
Niko H. - Tornio, Finland - ()
5/5 Ostin lasisuojakalvon Elephone P9000 ja kalvon asennus oli helppo ja nopea. Lopputulos oli kiitettävä, koska pakkaus sisälsi tarvittavat puhdistusliinat. Lasikalvoa ei erota jos ei tiedä, että sellainen on asennettu. Laadukas tuote suosittelen jos omistaa kyseisen puhelinmallin.
Tuomas P. - Oulu, Finland - ()
4/5 Lasisuoja Elephone P9000 -älypuhelimelle

Kyseinen tuote suojaa kyllä hyvin puhelimen näyttöä, mutta näiden suojakalvojen/lasisuojien laittaminen ei ole niinkään helppoa, kyllä se on työn ja tuskan takana saada mielestään kohtuullisesti laitettua paikalleen
Pasi L. - Mieskonmäki, Finland - ()
4/5 Itse lasissa ei mitään vikaa, sen kulmien vain pitäisi olla hieman pyöristetymmät käytettäväksi puhelimen mukana tulleen suojakuoren kanssa. Yhdestä kulmasta lohkesi pieni pala suojakuoren työntäessä sitä koko ajan. Syynä ei voi olla huono lasin paikalleen laitto, koska kaikissa kulmissa sama ongelma, mutta reunat pysyvät siististi.

Lasi vaikuttaa laadukkaalta ja lohkeamasta huolimatta pysynyt hyvin paikallaan. Jos ei katso kulmia, ei lasia edes huomaa.

Laitan kuvan kameran löytyessä.
, hyvä asiakkaamme M. - Tuusula, Finland - ()

Elephone P9000 displayskydd av härdat glas

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Glöm repiga skyddsfilmer av plast och applicera härdat glas på skärmen istället!
Glasen är helt oslagbara jämfört med plasten och 100% nöjdhet utlovas!

Glaset är mycket tunt och påverkar inte skärmens känslighet, du kan använda pekskärmen precis som vanligt.

Extra härdat glas som klarar av avsevärt hårdare behandling än de vanliga skyddsfilmerna av plast, och skyddar även displayen mot kraftiga stötar som annars skulle spräcka skärmen.

Appliceringen sker mycket enkelt, och det är faktiskt lättare att få bort luftbubblor från dessa än med de vanliga i plast. Inget lim behövs, fungerar med vakuum och är lätt att också ta bort och byta ut om det blir slitet.

Alla nödvändiga tillbehör medföljer.

Passar till: Elephone P9000


Partner pris 90 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter