Flipcover med kreditkortsfack till Elephone P9000
Flipcover med kreditkortsfack till Elephone P9000

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Arto R.
    Arto R. (2016-08-30)
  • Produktfoto av Timo S.
    Timo S. (2016-06-21)
  • Produktfoto av Timo S.
    Timo S. (2016-06-21)

4/5 Håller vad den lovar. Skönt att skydda mobiltelefonen och slippa repor och kladd. Bra klister som håller fast mobilen. Jag är nöjd med denna produkt.
Johan W. - Se ramvik, Sweden - ()
4/5 Tilasin Elephoniin myös suojakuoren, koska pidän parempana kuin kaikenmaailman suojamuoveja ja -laseja joita on tosi vaikea asentaa kohdalleen. Kotelo tuntuu aivan nahalta, saattaa sitä ollakin. Puhelin kiinntetään koteloon liimatarralla. Aukot kameraa ja muita puhelimen laitteita varten ovat kohdillaan. Kotelossa olevat korttipaikat ovat hyvä idea.

Ehkä hieman hintava mutta toimiva kotelo. Suositeltava ostos.
Arto R. - Littoinen, Finland - ()
3/5 Tuntumaltaan halvan oloinen, mutta eipä hintakaan ole päätä huimaava!

Tuntuu kuitenkin tukevalta ja hoitanee tehtävänsä! Pakkasenkestosta ei tietoa!
Kari A. - Saimaanharju, Finland - ()
5/5 Käytän koteloani puhelimessani elephone p90000 tuote on hyvä ja näppärä kadessä ja oikei sopiva puhelimeen hinta kohdallaan Suosittelen.hyvä liima alykkäästi.Vain puoli tartunta puhelimen takaosassa.Hyväntuntuista nahkaa.ja kätevä toispuoleinen kuoren kiinnitämiseen oleva mangneetti läppä.
Ilkka K. - Degerby ul, Finland - ()
4/5 Sopii hyvin puhelimeen kunhan liimaa kohdilleen. Arveluttaa vain liimauksen kestävyys mutta ainakin toistaiseksi pysynyt hyvin. Parille luottokortille löytyy paikat. Hyvä perus suojakotelo
Marko T. - Rovaniemi, Finland - ()
4/5 Ihan passeli kotelo, ei mitenkään erityisen laadukkaan oloinen, mutta ei myöskään erityisen muovinen rimpula. Puhelin kiinnitetään tarralla koteloon, joten sitä ei kovin helposti saa siitä irroteltua ja kiinniteltyä uudelleen jos olisi tarvetta vaihdella koteloa. Tila kahdelle luottokortille (tai tietenkin enemmänkin saa työnnettyä samaan reikään). Olisin ehkä kaivannut jotain lisätilaa hätävaraseteleille tms.
Timo S. - Nokia, Finland - ()

Flipcover med kreditkortsfack till Elephone P9000

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Stilrent och vackert skyddsfodral till Elephone P9000. Ger ett mycket bra skydd, men fungerar också som en plånbok då du kan förvara flera kreditkort i fodralet.


Partner pris 136 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter