Praktisk canvas-väska
Allmänt:Praktisk axelväska som passar både män och kvinnor. I denna får du plats med allt du behöver och den är perfekt för t.ex. resor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Joni R.
  Joni R. (2015-07-27)
 • Produktfoto av Joni R.
  Joni R. (2015-07-27)
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-10)
 • Produktfoto av Skupperi
  Skupperi (2014-09-24)

5/5 Erittäin mainio ja käytännöllinen kassi. Paljon lokeroita ja vetoketjutaskuja. Asiallisen näköinen, mukava materiaali. Tuote tuntuu laadukkaalta, paljon käytettynäkin. Huippuostos.
Eero A. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Ihan jees laukku jos ei halua tunkea kaikkea tarpeellista kamaa taskuihin. varsin hyödyllinen juurikin kesällä edellämainitusta syystä, isoimpaan taskuun mahtuu kaksi puolen litran pulloa tai neljä tölkkiä. kantohihna on mielestäni juuri sopivan levyinen, mutta voisi olla hieman pidempi. Materiaali vaikuttaisi kestävältä
Mika T. - Espoo, Finland - ()
5/5 Tyylikäs laukku, hyvin valmistettu..vetoketjut jämäkkää tekoa.

Käytän laukkua retki-ja kalastusreissuilla. Laukkuun menee hyvin

kiikari,puhelin, kamera , vieherasiat sekä pienet eväät.
Pekka H. - Kajaani, Finland - ()
4/5 Hyvä hinta-laatusuhde ja sopivan monipuolisen tyylikäs. Sinisestä väristä pidän. Molemmilla puolilla erilliset osastot ja keskellä isompi. Ostin ulkomaan reissua varten, mutta menee kyllä aivan päivittäiseen käyttöön suomessa. Perustabletti ei sovi sisälle korkeuden puolesta, mutta sopii leveyden puolesta. Suosittelen!
Heikki T. - Kuopio, Finland - ()
TYODELLA KÄYTÄNNÖLLINEN MAHTUU KAIKKIT TARVITTAVA
Olli N. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Nimensä mukaisesti erittäin käytännöllinen laukku. Näppärän kokoinen ja sopii tyylin puolesta myös miehille. Remmissä on säätövaraa pidemmällekkin henkilölle.

Materiaaleissa on laadukas ja kestävä tuntuma ja laukun sisusta on pehmustettu. Vetskareissa hyvät isokokoiset vetimet. Tyhjänä painoa noin 400g. Yleisellä tasolla hyvin valmistettu tuote jonka hintaa ei päältä arvaisi millään.

Soveltuu pikkutavaroiden kantamiseen ja vaikka matkusteluun kaupunkilomalle. Taskuja on joka lähtöön. Erityisesti matkailukäyttöä ajatellen näppärä on laukun takapuolella oleva tasku joka tulee kantaessa kylkeä vasten.

Laukku on nyt korvannut taskujen täyteen ahtamisen päivittäisessä käytössä olematta kuitenkaan tiellä ja tulee olemaan mukana tulevilla euroopan matkoilla.
Joni R. - Tampere, Finland - ()

Praktisk canvas-väska

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

Allmänt:

Praktisk axelväska som passar både män och kvinnor. I denna får du plats med allt du behöver och den är perfekt för t.ex. resor. Många fack så du enkelt kan förvara och hålla ordning på sakerna. Finns i svart och khaki färg. 

 

 

Specifikationer:

 • Storlek: 19x19x10cm
 • Material: bomull & tyg
 • Axelbandets längd: 65-130 cm

181 244 SEK Info om moms
Välj färg
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter